2777
2789
عنوان

بدجور دلم گرفته بغض ولم نمیکنه

89 بازدید | 9 پست

خسته شدم..

حس میکنم هیچکس دوسم نداره 

برای هیچکس مهم نیستم

اگه یروزی مردمم هیچکی عین خیالش نیست..

ارزوهام ازم دورن...

هرچی میدوعم انگار دورتر میشم

🙃🖤🙃

میشه برام دعا کنید؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا نگام نمیکنه🥺 خیلی وقته ننتظرشم که دستمو بگیرهکه منو بکشونه بالا ولی قهره باهام انگاری...🥲🙃

نه اینجوری نیست منم مثل شما غصه میخوردم هیچ کس ندارم به فکر من باشه دستم تو سختی‌ها بگیره یکیه بگه ناراحت نباش من پشتت هستم ولی نبود والان هم نیستن اما با تلاش خودم خداروشکر تونستم روخودم کار کنم الان دیگه من تحویلشون نمیگیرم پس محکم باش وفقط فقط به خدا اعتماد کن خودت کار کن دوستت بزار رو زانوی خودت این ملت منتظرن زمین خوردنت ببینن خوشحال بشن همینه دیگه به هم رحم نمی‌کنیم دنیای بدی شده 

چقدر خوبه که ادمایی مثل شما هنوزم هستن..🤍🥺مرسی واقعاا

عزمزمه تو تنها نیستی من اینقد از بی کسی اسیب روحی دیدم گریه کردم وغرورم شکسته اما چاره ایی نیست باید سوخت ساخت

عزمزمه تو تنها نیستی من اینقد از بی کسی اسیب روحی دیدم گریه کردم وغرورم شکسته اما چاره ایی نیست باید ...

بدیش اینجاست که همه با تیکه و کنایه باهاتن 

معلوم نیست چندچندن 

نه خوبیشون معلوم 

ن بدیشون🙃

دلم میگیره از سادگی های خودم که همجا انقدر خودم بودم ولی بقیه گرگ بودن