2777
2789
عنوان

شوهرتون میذاره با دوستتون برید بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 32 پست

راجب این قضیه یکبار تاپیک زدم

اجازه نمیده 

در هر موردی ازادم گذاشته 

حتی برام ماشین خریده که هرجا خواستم برم و.... 

اما اجازه نمیده با دوستام تفریح برم 

میگه خودم همه جا میام باهات و هرجا خواستی بری پایه ات هستم اما با دوستات هرگز

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون آدمارو بهتر میشناسی یه سری هارو حذف میکنی . در کل دوستی ها کمتر میشه ولی همون تعداد کم واقعی تره ...

موافقم باهات ، داشتم مینوشتم تو دلم گفتم ولی واقعی ترن دوستای الانمون

چرا بعضی از شوهرا نمیزارن؟من مجردم. ولی حس میکنم شوهرم بعد ها این آزادیم بهم بده . و به نظرم هر انسا ...

ببین ب نظرم بستگی داره چجور شوهرتو عادت بدی. از اول واس هر بیرون رفتنی بهش بزنگی ک بیا منو ببر یا اجااازه بگیری شک نکن بعد ازدواجم باید بهش اجازه بگیری و محتاجش باشی

شوهر من از اول دید ک من مستقلم . بعدشم هرجا خواستم برم خودم رفتم . کلا خوشش نمیاد از آدم وابسته .

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
ببین ب نظرم بستگی داره چجور شوهرتو عادت بدی. از اول واس هر بیرون رفتنی بهش بزنگی ک بیا منو ببر یا اج ...

جدا از عادت به نظرم هم خانما نیاز دارن در ماه یه تایمی رو با دوستاشون بگذرونن، هم آقایون 

به نظرم این حق طبیعی رو نباید از هم بگیریم 

راجب این قضیه یکبار تاپیک زدماجازه نمیده در هر موردی ازادم گذاشته حتی برام ماشین خریده که هرجا خواست ...

دوستات یکم شیطون نیستن؟ اهل رفیق پسر و قلیون و با اکیپ برن شمال و… اگه اینطور باشه همسرت حق داره، احساس خطر میکنه

جدا از عادت به نظرم هم خانما نیاز دارن در ماه یه تایمی رو با دوستاشون بگذرونن، هم آقایون به نظرم این ...

آره به شرطی که زیاد از حد نباشه.گاهی میبینم دخترایی ک زندگی مشترکو فدای دوستاشون میکنن .مثلا شوهر دوسته من تایم خالی و تعطیلاتش کلا با رفیق بازی سر میشد . هر شب تا ساعت یازده دوازده با رفیقاش بود تعطیلاتم ک تا صبح با رفیقاش بود 

حالا شوهر من یدونه دوست داره فکر کنم دو ساله بهش زنگ نزده .گاهی خودم گله میکنم ک زشته چند بار دوستت اومد بهت سر زد الان تو یادی ازش نمیکنی😅😅

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
دوستات یکم شیطون نیستن؟ اهل رفیق پسر و قلیون و با اکیپ برن شمال و… اگه اینطور باشه همسرت حق داره، اح ...

شاید باورتون نشه اصلا دوستامو نمیشناسه

چن وقتیه حس میکنم بیشتر حسش شبیه به یه حسادت بچگونه اس😅

ولی حتی اگه خسته ام باشه هرجایی بگم میاد باهام و نه نمیگه

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
آره به شرطی که زیاد از حد نباشه.گاهی میبینم دخترایی ک زندگی مشترکو فدای دوستاشون میکنن .مثلا شوهر دو ...

بله دیگه این سیاست خانم و آقا رو میرسونه که تعادل ایجاد کنن 

ماهی دو بار  یا نهایت سه بار اوکیه ، اصلا درست نیست همسر و زندگی رو فدا کنی برای دوست  هر چقدر دوستت بهترین باشه.

بله دیگه این سیاست خانم و آقا رو میرسونه که تعادل ایجاد کنن ماهی دو بار یا نهایت سه بار اوکیه ، اصل ...

ماهی دوبار سه بار؟ 😄😄 سالی یکبار نهایت دوبار ب نظرم اوکی تر باشه . من خودم سالی یبار میرم خونه دوستم اما تلفنی در ارتباطم 

شاید باورتون نشه اصلا دوستامو نمیشناسهچن وقتیه حس میکنم بیشتر حسش شبیه به یه حسادت بچگونه اس😅ولی حت ...

آخهههه😂

فکر شما رو یادمه فکر کنم همسرت همین به دونه ویژگی بد داشت ، که خانما در آخر گفتن خالا همه ویژگیاش خوبه تو این مورد تو کوتاه بیا وقتی که همراهه🥲

درسته؟ یا اشتباه میکنم؟

آخهههه😂فکر شما رو یادمه فکر کنم همسرت همین به دونه ویژگی بد داشت ، که خانما در آخر گفتن خالا همه وی ...

بله خودمم درست یادتون مونده😅

متاسفانه به هر دری زدم درست نشد بیخیال شدم

ماهی دوبار سه بار؟ 😄😄 سالی یکبار نهایت دوبار ب نظرم اوکی تر باشه . من خودم سالی یبار میرم خونه دوس ...

اوه😂 سالی دو سه بار من نمیتونم 

من چند وقت در میون باید دوستمو ببینم بگیم بخندیم  غیبت کنیم تا تخلیه انرژی شم، خستگیم بره 

بله خودمم درست یادتون مونده😅متاسفانه به هر دری زدم درست نشد بیخیال شدم

خوب شوهرتو رفیق خودت کن🥲 باهاش بگو بخند خاطره بساز آشپزی کنین با هم، غیبت کن باهاش ، بخندونش شوخی کن 

اذیتش کن  اگه رفیق شی باهاش دیگه  کمتر اذیت میشی از نبود دوست همجنس.

ولی حسممم میگه عجیب دوست داره🙃

خوب شوهرتو رفیق خودت کن🥲 باهاش بگو بخند خاطره بساز آشپزی کنین با هم، غیبت کن باهاش ، بخندونش شوخی ک ...

از هرکسی تو این دنیا بهم نزدیکتره

حقیقتا خودمم دیگه زیاد تمایل به بیرون رفتن با دوستام ندارم چون اگه یه ثانیه کنارم نباشه نمیتونم واقعا(که این قطعا خیلی بده چون وابستگیه بیش از حد نسبت به هم داریم) 

همسرم خودش هم همیشه میگه بیشتر از زن و شوهر رفیق همیم انگار

حستون درسته😅با این جمله و بیان حستون حالمو خوب کردین❤

هزاربار این حال خوبی که بهم منتقل کردین تقدیمِ خودتون🌹