2777
2789
عنوان

چاقی بی دلیل میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 22 پست
وااای چقدر زیادمن از ۵۰شدم ۵۳ تو فکرم لاغرکنم

میگم بهت ناراحتم خیلی تو ۵ سال اینجوری شدم 

به اون خداوند اصلا نه شیرینی و شکر و قند نه کربوهیدرات الکی دارم چاق میشم 

آزمایش دادم فقط پرولاکتین م بالا بود ولی تیرویید نداشتم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
میگم بهت ناراحتم خیلی تو ۵ سال اینجوری شدم به اون خداوند اصلا نه شیرینی و شکر و قند نه کربوهیدرات ال ...

ورزش کم منم هیچی نخوردم چاق شدم 

هیچ قرص دیگه ای نمیخوری؟

به حکمتش دل بسپار(خدا)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ورزش کم منم هیچی نخوردم چاق شدم هیچ قرص دیگه ای نمیخوری؟

من نکسیوم و دومپریدون و فاموتیدین 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
ورزش کم منم هیچی نخوردم چاق شدم هیچ قرص دیگه ای نمیخوری؟

آهان سیتریزین یا هیدروکسی زین هم میخورم 

آهان سیتریزین یا هیدروکسی زین هم میخورم

هیدروکسی زین یکم خواب اوره شاید اون چاق کننده باشه 

من قرص کنکورکورمیخورم گفتن چاق نمیکنه اصلا دوستمم تازه شروع کرده ۴کیلواضافه کرده 

ممکنه اثر یکی از این قرصا باشه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
هیدروکسی زین یکم خواب اوره شاید اون چاق کننده باشه من قرص کنکورکورمیخورم گفتن چاق نمیکنه اصلا دوستمم ...

چی بگم والا نمی‌دونم مجبورم بخورم 

هیدروکسی زین قرص خوابه ممکنه چاق کنه

ممنون عزیزم