2777
2789

عزیزان ختم استغفرالله ربی و اتوب الیه ۵۰ هزارتا  گذاشتم هدیه به امام زمان که ۴۲۰۴۶ تا مونده تا جمعه ساعت ۱۲ شب مهلت داره لطفا عزیزان یاری کنید در ختمش و عزیزانی که شرکت میکنن لطفا حتما بفرستن باور کنید این هدیه جمعی بی اثر نیس 

اول به نیت دل خودتون و به نیابت از همه اموات و پدر مرحومم محمود پسر محمدعلی خیرخواه و هر کسی که بر گردن ما و پدرم و اموات حقی دارند تا در آخرت باهاشون مصالحه کنیم هدیه به امام زمان

۱۰۰ تا

هرکی میتونه برای سلامتی توراهیم دعا کنه

انشاالله قدمش بیفته بابام خونه بخره خلاص بشه از اجاره نشینی

ممنون منم برای حاجت شما صلوات میفرستم

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۰۰ تاهرکی میتونه برای سلامتی توراهیم دعا کنهانشاالله قدمش بیفته بابام خونه بخره خلاص بشه از اجاره ن ...

قبول باشه ببخشید لایک کردم لایکم نکنید بعرش دیدم معذرت گلم اجرتون با صاحب الزمان

قبول باشه ببخشید لایک کردم لایکم نکنید بعرش دیدم معذرت گلم اجرتون با صاحب الزمان

ممنون عزیزم❤️

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️