2777
2789
عنوان

نگران زندگیم و خیانت دیدنم

85 بازدید | 6 پست

این روزا شب و روزم با همین فکرا میگذره

تو ناپیکتی قبلیم هست که من به خاطر شرایط بارداریم و استراحت مطلق خونه بابامم که شهر متفاوتی هست با خونه خودم و نمیشه که مامانم بیاد پیشم و مجبورا موندم اینجا

شوهرم رفت و آمد میکنه بعد کارشهر روز میاد دیدنم،، از هفته۲۴ دکتر گفته استراحت ولی خب یه جورایی شوهرمو تامینش میکردم که خودمم اتفاقی برام نیوفته

ولی الان دیگه اینجا نمیشه، امشبم پیشم بود چند بار میخاست شروع کنه نذاشتم، چون استرس میگرفتم مثلا یکی نفهمه درو باز کنه و.. 

ولی الان فکرم مشغوله، ینی فقط الان نیس،، چند بارم اصرار کردم برم خونم مامانم نذاشته میترسه چیزی شه، ولی اصلا ذهنم بهم ریختس🥲🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ناراحت نباش خیلی ها این اوضاعشون هست تو بارداری ....منم استراحت مطلق بودم خودم که حسم کلا رفته بود ف ...

مام رابطه کامل نداریم ینی اصلا نمیشه به خاطر وضعیتم

ولی اون گرمه میدونم خیلی اذیته الان،آدم خیانت نیس ولی میگم شاید پاش لغزید با این اوضاع😪