2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه روز درمیون حموم میرم 

برای تمیزی ابرو ارایشگاه

صورت خودم تمیز میکنم 

ناخن هام ارایشگاه 

فیشال هم میرم 

مجرد

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

تنها کار بهداشتیم اینه روزی یک بار حموم میرم و دوبار مسواک میزنم و هفته ای یکبار اصلاح میرم 😐🤦🏻‍♀️بیرون رفتنی هم ضد افتاب قبل خوابم کرم اب رسان دس

اصلا ب خودم نمیرسم تازه موقعه ظرف شستن هم دستکش دستم ندارم

مجردم 

مشکل پوستی ندارم پوستم هم صافه هم شفاف 

برا همون دیگه نهایت ژل شستشو و ضدافتاب و کرم مرطوب کننده هم همیشه نمیزنم

ولی هر از گاهی به پوستم گلاب میزنم 

قبلا کرم جوانه گندم هم استفاده کردم 

مجردم 

لیزر میرم ، آرایش نچرال دارم ، در حد ضد آفتاب بی رنگ و آبرسان و رژ به مقدار کم و ژل لیفت ابرو و ریمل رنگ قهوه ای که با رنگ مو ها و مژه ها و ابروهام ست میشه 

بعد حموم لوسیون بدن میزنم ، تا جای ممکن غذا های خوب میخورم ، مراقب وزنم هستم ، تو لباس پوشیدن و خریدن هم دقت میکنم لباس های شیکی می‌خرم و خوب نگهشون میدارم 

و اینکه همیشه رو شخصیتم و رفتارم کار میکنم که نسبت به سال قبل از هر جهت رشد کرده باشم 

دکتر پوست هم  رفتم برای رشد بهتر مو هام محلول گرفتم 

شبا هم قبل خواب به لبم بالم لب میزنم که خشک نشه 

من ضد آفتاب میزنم پوست صورتم میریزه بیرون دونه های قرمز درمیاد چیکار کنم؟

خدایا هزاران مرتبه شکرت. هر وقت هرچی ازت خواستم بهم دادی. شاید یه کم طول بکشه اما همیشه بهترینشو بهم میدی. خوشبختیمو با دادن یه بچه سالم و صالح و خوشگل تکمیل کن. الهی آمیییین