2777
2789

طرفش متأهل باشه بدون اینکه قصد خیانت داشته باشند مثلا بگه منتظر تقدیر و سرنوشت میشم ما رو به هم برسونه حتی ۱۰ ـ ۲۰ سال دیگه حتی بگه بچه های تو رو مثل بچه های خودم می‌دونم 

کاش تو اینجا بودی 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تروخدا بیخیاللل واقعا اعتصاد دارین به عشق؟ اون مرد؟ مخصوصا مردای ایرانی بیخیال🤣

من واقعاً اعتقاد دارم به عشق خصوصاً کسی که عشقش رو اثبات کرده باشه 

کاش تو اینجا بودی 💔

به‌نظرم این مورد تو رمان‌ها و فیلم‌ها هستش

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

هیچ وقت نمیتونم با کسی که روان سالمی نداره کنار بیام، 

یه نفر 20 سال تنها باشه درستش اینه توی آب نمک باشه، اون یکی بچه و شوهر داشته باشه بعد هر وقت شجاعت تموم کردن این زندگی رو داشت بیاد سراغ این شخص 

مثل این میمونه یه دانش آموز کلاس اول کتابش رو گم‌ بکنه و چند سال درس نخونه تا کتابش پیدا شه