2777
2789
عنوان

گیزلت مامانینان

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 25 پست
روزی صد بار بچه هام اینو می‌ذارم و میرقصن الآنم تو سرم داشت میخوند یهو تاپیک شما رو دیدم 🤣🤣🤣🤣🤣� ...

ای وااااای😂😂😂😂😂😂😂😍😍

نتیجه گیری عمیقی داشته😂😂😂😂😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

منیم نظریمه ممیش خانن گوزلترین آهنگی بودیا یوخ

هش اودا باکیا گدمسیدی مشهور اولمازدی...

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منیم نظریمه ممیش خانن گوزلترین آهنگی بودیا یوخ

هه والله..

نچه ایلییدی بیر دوز تورملی آهنگ یوخیدی گولاخاساخ😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

اِله اونو دی والا😏

فعلا کی علی پورمهر حفظ ادب الیب...بقیه کیم گدیب اوزونن چیخیب قیدیب..

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

فعلا کی علی پورمهر حفظ ادب الیب...بقیه کیم گدیب اوزونن چیخیب قیدیب..

البته اونون دا حاشیه سی چوخدی

اودا بیرآز اوتاناندی یوخسا چوخدان اوزونن چخمشدی زهلم گتمیش افشین کیمی هی زاوور گیلددی😏

افشی اذری دمه..من قبلا قیافسین گورممیشدیم بعضی اهنگلره قولاسیردیم..قیافسین گورنن هش اولارادا قولاسمیرا...اوزونده اله یوخاری توتور البی نمندی

افشی اذری دمه..من قبلا قیافسین گورممیشدیم بعضی اهنگلره قولاسیردیم..قیافسین گورنن هش اولارادا قولاسمی ...

واقعا منیم چوخ زهلم گدیر باکی کانالاریندا گورورم اتیم توکولور والا 

آبریمیزی آپاریب طوسی تیپینن😅