2777
2789
عنوان

سال دیگه همین موقع دوس دارین ب کجا برسین بعدا تگتون میکنما

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 85 پست
سال دیگه این موقع دوست دارم:۱.کنار محمدم باشم و زندگی شادی کنار هم داشته باشیم۲.دانشگاه فرهنگیان قبو ...

االهی آمین 🥲🥲

پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی  چه دور :) حسین‌جانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️⁩🌿»

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

االهی آمین 🥲🥲

خیلی ممنونم😍😘

الهی هیچ ارزویی تو دلتون نباشه سال بعد🌱💚

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

فرهنگیان 🥲🥺

عزیزممم😍😍

ان شالله بهش میرسی مهربون

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

الهی آمین به حق همین شب شماهم همین طور

قربونت برم

منطقه سه

عزیرم این هم هست که منطقتون چنتا دبیر میخواد منظورم منطقه سهمیه بندی نیست 

اما شما راحت تر قبول میشی معدل رو واقعاا تلاش کن کنکورم هر چی میتونی مایه بزار تو انتخاب رشتت دستت باز باشه ، قبولی