2777
2789
عنوان

اگر بفهمی شوهرت قبلا رابطه جنسی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به شدت ناراحت و عصبی میشم ولی کاری از دستم برنمیاد . هر حرفی هم برنم جز سبک کردن خودم و‌ یاد قدیما افتادن شوهرم به دستم نمیاد . توی خودت این ماجرا رو حل کن 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

زیادی حساسی ، مگر مشکلی،کمبودی چیزی داری؟!

گذشته که تو نبودی! باید به پات مینشست؟!

الان دخدرا هم گذشته های پُر بار دارن بعد گیر دادی به یک مرد با سه تا بچه؟!

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

هیچ واکنشی ندارم واقعا 

برام مهم نیست 

هرچی هم بوده تیم گذشته مونده 

تاثیری در حال نداره

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اصلا مهم نباشه برات و فکرتو درگیر این مسایل بی ارزش نکن گذشته ی هر کسی رو که کنکاش کنی یه چیزی در میاد ازش دوست عزیز این مسایل همیشه بوده و هست مهم اینه که از وقتی با شماس خطایی نکرده 

خدایا شکرت 
خودش و خودم میدونیمخودش انکار میکنهولی تو حرفاش از زبونش در رفت فهمیدم

ببخشید

ولی ی وقنایی ادموباید خودشو بزنه ب خریت

مگر اینکه سرت درد بکنه برا دردسر

ولشش

گذشته تموم

الام همه ایجورن دیگه

چه جالب همه خانما میگن برام مهم نیستولی اگر همین از مردا بپرسی مقاومت میکننچرا عدالت رفتاری نیست

من اصلا نمیتونم بی تفاوت باشم

دل طلاق گرفتن ندارم

امشب از خدا خواستم فقط مرگمو بده چون نمیتونم تحمل کنم