2777
2789
عنوان

از بیکسی دارم دق میکنم تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا تاپیک قبلیتو دیدم.

واسم یه سوال پیش اومد. تو دوباره بچه میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟.؟

داری میگی شوهرت اینجور شوهرت اونجور... آخه دختر خوب بچه دوباره میخوای بیاری چیکار؟ محکم تو روش وایسا. بگو من نمیخوام. بگو برو گمشو هر کاری میخوای بکن. 

بچه عزیز من خرج داره. هر گلی میخوای بزنی به سر همون یه بچت بزن. کیو میخوای به این دنیا بیاری و با این پدر خسیس بدبخت کنی؟ 

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
دوتا تاپیک قبلیتو دیدم.واسم یه سوال پیش اومد. تو دوباره بچه میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟.؟داری میگی شوهرت اینجور ش ...

میگم اشتباه کردم خر شدم دستگاهمو برداشتم به قرصم آلرژی دارم چطور جلوگیری کنم امروز مادرم که خبرم نداره تو اقدامم میگفت بچه بیاری رو ما حساب نکن چون خیلی احمقی

میگم اشتباه کردم خر شدم دستگاهمو برداشتم به قرصم آلرژی دارم چطور جلوگیری کنم امروز مادرم که خبرم ندا ...

برو دوباره بزار. محکم تو روی شوهرت وایسا بگو تا زمانی که دست از خساست و رفتارات و بی توجهیات برنداری از بچه خبری نیست‌. محکم باش. اون میخواد یه بچه دیگه بندازه رو دست تو و پاگیرت کنه و خیالش که راحت شد که سر خونه زندگیت نشستی به رفتاراش ادامه بده. 

برو دوباره بزار. محکم تو روی شوهرت وایسا بگو تا زمانی که دست از خساست و رفتارات و بی توجهیات برنداری ...

دوستمم همینو میگفت،که میخاد کامل پابندت کنه من خودم مطمین نبودم ولی دلم به رحم اومد که شاید خوب شد ولی الان پشیمونم یجورایی دوس ندارم کلا باهاش ادامه بدم از بس سنگ دله

دوستمم همینو میگفت،که میخاد کامل پابندت کنه من خودم مطمین نبودم ولی دلم به رحم اومد که شاید خوب شد و ...

ان شاءالله اونم سر به راه میشه. هیچ مردی کامل خوب نیست. سعی کن باهاش حرف بزنی مشاوره برید. یکمی ک بهتر شد و خیالت ازش راحتتر شد بعد اقدام کن. 

ذکر یا ودود روزی ۱۰۰۱ مرتبه رو به نیتش با حضور قلب بخون. شنیدم خیلی برای مهر و محبت خوبه. 

غصه نخور هیچ مردی عالی نیست. هر کسی یه اخلاقی داره. خودخوری کردن فایده نداره‌. باید سعیتو بکنی بهترش کنی...ان شاالله درست میشه ⚘