2777
2789
عنوان

چالش امشب نی نی سایت😜👇 اگه🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 56 پست
هفت سالگی خودم باید ببرم بدم مامانش پوشکش عوض کنه😂نهایت محبتم اینه شیشه شیرشو بگیرم من بهش بدم

مگه هفت سالگی پوشکی بودین😁

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
خب نصیحتت چی می‌تونه باشه برای خودِ هفت سالت؟

بهش میگم انقدر غصه نخور که دیگه اینروزا برنمیگرده 

میگم مهربون نباش که آدما قدر مهربونیتو نمیدونن

میگم انقدر انرژیتو واسه کسایی ک بهت هیچ علاقه ای ندارن هدر نده 

و مهم تر ازهمه،بهش هشدار میدم که روزای فوق العاده سخت تری در انتظارته و باید مقاومت کنی ،ولی حواست باشه که خدام هواتو داره

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون سال اوج اوج جنگ بود.از ترس و استرس همه بیماریهای کودکانو گرفتم.فقط موشک و بمبا که مثل نقل و نبات ...

🥲🥲🥲🥲🥲🥲 عزیزم 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
نه اینا رو میخوندم ولی کلا مظلوم بودم هر وقت با یکی دعوام میشد خواهر بزرگمو میرفتم از کلاس میاوردم ب ...

دم خواهر بزرگه گرم😍😁 خدا هردوتون حفظ کنه براهم

فدات شم عزیزم.همچنین شما و خانواده ات گلم❤️❤️❤️

😘😘😍😍🙏🙏

همین خوش قلب بودن چه ضربه هایی که نزد

آره با بعضیا باید مثل خودشون رفتار کرد🥲

بهش میگم انقدر غصه نخور که دیگه اینروزا برنمیگرده میگم مهربون نباش که آدما قدر مهربونیتو نمیدوننمیگم ...

احسنت👍😘

هیچ توصیه ای نداری؟

نه ، جدا از اینکه از همه چیز توی زندگیم راضی ام، به نظرم هر چیزی هم میگفتم باز فرقی نمیکرد، تا خودم تجربه نمیکردم اینقدر خوب متوجهش نمیشدم.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
نه ، جدا از اینکه از همه چیز توی زندگیم راضی ام، به نظرم هر چیزی هم میگفتم باز فرقی نمیکرد، تا خودم ...

آره تجربه که یه چیز دیگه اس👍

فدات😍😘

♥️عشقی😍