2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا اینجوری ام گاهی فکر میکنم آدم فضایی ام شبیه آدم های امروزی نیستم

چرا خب اینجوری هستی 

من فقط فکر میکردم خودم فضایی هستم 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

چرا خب اینجوری هستی من فقط فکر میکردم خودم فضایی هستم

چون شبیه من هستین بخاطر همین جواب تاپیک هاتون رو دادم 

ما آدم های تقریبا درون گرا خیلی با هوشیم بخاطر باهوشیمون شبیه آدم فضایی هاییم

چون شبیه من هستین بخاطر همین جواب تاپیک هاتون رو دادم ما آدم های تقریبا درون گرا خیلی با هوشیم بخاطر ...

دقیقا منم درونگرا هستم 

خیلی شدید 

ولی همیشه ضربه خوردم از همه چون نتونستم حرف بزنم 

دقیقا منم درونگرا هستم خیلی شدید ولی همیشه ضربه خوردم از همه چون نتونستم حرف بزنم

ولی من الان چند ماهه حرف میزنم 

ماها درونگرا ها چون مدام مغزمون در فعالیته و حرفامون رو که می‌خوایم بزنیم سبک سنگین میکنیم بخاطر حساس بودن رو حرفا کلا موقع حرف زدن سکوت مطلق داریم تقریبا 

پس برای رها شدن از این مشکلمون خودمون رو رها کنیم اون لحظه و نوک زبونمون رو به حرکت در بیاریم که کار سختی نیست چون بهتر از اینکه که بعدش چندین آدم سوء استفاده گر تو جامعه و خونواده و دانشگاه و محل کار و فروشنده و.‌‌.‌حقمون رو بخوره 

ولی من الان چند ماهه حرف میزنم ماها درونگرا ها چون مدام مغزمون در فعالیته و حرفامون رو که می‌خوایم ب ...

من ادم حرف نیستم 

دیگه یاد گرفتم بحث نکنم حرف نزنم 

سکوتم خیلی قشنگتره تا بخوای با کسایی حرف بزنی که معنی حرفاتو نمیفهمن و درک درستی ندارن