2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24854 بازدید | 858 پست

والا چیزی ک هستم از هیچکدوم بهم نرسیده موندم ب کی رفتم 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

از سمت مامانم قد بلند و موی لخت و ابروی کشیده

از سمت بابام لاغری ک هرچی بخورم چاق نمیشم و لبای کوچیک  پر مویی و دماغم ک لازمع عمل شه

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم ابرو مشکی و پر پشت و چشم درشت از مامانم فک زاویه دار بابام گونه از مامانم قد بلند از طرف خانواده بابام خود بابام نه البته بلند نیست متوسطه ولی تو خانواده ما بلند محسوب میشه 

موی فر مامانم گوشای کوچیک مامانم و چیزی که دوست ندارم باید حواسم به غذام باشه وگرنه استعداد چاقی دارم 

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

بواسیرو میگرن و چاقی 😅

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

دوستان من هیچ. شباهتی ب خانوادم. ندارم. ممکنه بچشون نباشم؟ از بچگی همین فکرو میکنم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

دوستان من هیچ. شباهتی ب خانوادم. ندارم. ممکنه بچشون نباشم؟ از بچگی همین فکرو میکنم

نه منم ندارم

مامانم چشماش قهوه ای روشن عسلی و یجوری خمار شکله چشماش فوق العاده سفید دماغ و لب کوچیک 

بابام دماغش عادی چشماش کوچیک و لب متعادل و سفید

موهای هر دو هم بوره 

من چشمای درشت فوق العاده بزرگ و مشکی 

پر مژه و ابرو پرپشت 

لب بزرگ

دماغ فوق العاده کوچیک

سبزم

موهام مشکی یکم زیتونی میزنه و فرفری

فقط امیدم به ابعاد لبای خواهرمه ک یکم شبیمه🤣

کلا هرکس منو میبینه میگه توقعمون اننننقد متفاوت از پدر و مادرش نبود دیگه 

ولی چون بچه دومم و ناخواسته احتمالا ماله خودشونم

تازه خواهر برادرم خیلی خیلی مظلومن و من خیلی خیلی سلیطه😂

حالا من عوض شدم یا تو؟

‌‌‌

نه منم ندارممامانم چشماش قهوه ای روشن عسلی و یجوری خمار شکله چشماش فوق العاده سفید دماغ و لب کوچیک ب ...

من

جون دوسم ندارن