2777
2789
عنوان

‌شما هم از خاله تون متنفرید

203 بازدید | 17 پست

بچش گ..و..ه..ی نیست

هی ازش تعریف میکنه

هر چی من میگم میگه نه تو خوب نیستی فلانی،مثلا ساز میزنم میگه ساز تو خوب نی

با دوستام میرم بیرون میگه زیاد بیرون نرو باهاشون خوب نیستن‌ دوستات 

درمورد همه چی نظر میده

متنفرم ازش

ولی مامانم عاشق خواهر شه،منم نمیتونم جواب بی احترامی هاشو بدم

اعصابم خورد میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خاله ندارم. عموم اندازه ی ۱۰ تا مادرشوهره😂

وسطای حرفاش هندزفری تو گوشمو روشن می‌کنم چون زیر روسریه نمی‌بینه. گاهی یذره صداشو میشنوم. 

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

با احترام بگو به نظر خودم که خیلی خوب میزنم و من خودمو قبول دارم

یا هرجا نظر داد بگو خاله لطفا اجازه بدید خودم تصمیم بگیرم یا فکر من اینطوریه اونطوریه

میبینی روت حساسه بهش بی توجهی کن

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست

محترمانه بهش بگو خاله من از نظر خودم خوبم و این کافیه برام

بگو ممکنه ازنظر من و خیلی های دیگه تو پر ازایراد باشی ولی انقد شخصیت کاملی داریم میدونیم نیازنیست ایراد های کسی رو به روش بیاریم و بکوبیم سرش

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
چسی هم بیا هرچی اون گفت دوتا بزار روش تحویلش بده یعنی اگر گفت فلان چیزت بده بگو به فلان دلیل و فلان ...

اخه نمیدونی چه موجودیه

هرچی بگی یه جواب داره

در صورتی که فقط دکوره‌

تعریف از بچش همش الکی عه‌

بعضی وقتا با خودم میگم مردمچه اعتماد به نفسی دارن گوهی نیستن ولی هی میگن ما اِلیم،ما بِلیم

دقیقااااااا 

رفته به مادر نامزدم گفته که من سر پولشون بهشون بله دادم 

کلا کار منو مامانم از راه بدر کردن مرداس

چون مادر من بخاطر اینکه نخواستن بفرستنش دانشگاه فرار کرد رفت کانادا درس خوند اومد گفته که خواهرمم دختر فراری با شوهرش رفت کانادا پسر بزرگشم حامله شد مجبور شدن بیان ایران عقد کنند 

با اینکه وقتی بچه عمم سقط شدبابام تو بیمارستان مامانمو دید 

بعدش گریه و زاری که من نگفتم من لال بشم اگه گفته باشم

محترمانه بهش بگو خاله من از نظر خودم خوبم و این کافیه برامبگو ممکنه ازنظر من و خیلی های دیگه تو پر ا ...

اینجوری بگم مامانم جرم‌ میده چرا با خواهرم اینجوری صحبت کردی 😂💔طعنه زدی