2777
2789
عنوان

نامزدم امروز اومد پیشم بعد کلاس گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 33467 بازدید | 295 پست
این اتفاق برای خواهرت افتاد؟ خواهرت چیکار کرد ؟ طلاق گرفت یا بخشید؟

آره واسه خواهرم افتاد

طلاق گرفت گفت نمیتونم با مردی که تنشو با یکی دیگه به غیر از عشقش تقسیم کرده زندگی کنم...نه خودمو بدبخت میکنم نه کش میدم تا وقتی که بچه دار بشم پس تمومش میکنم الان که بچه ندارم

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا موافق حرف شماماسی کاملا جدی بگیر من تجربه شو دارم .. مردا فقط بخاطر عذاب وجدان خیانت گریه میکن ...

این پیشم خیلی گریه کرده مثلا خاطرات سذبازیشو میاد میگه هق هق می‌زنه زیر گریه . اصلا بار اولی ک آشنا شدیم باهم حرف زدیم قرار دوم ک دیدمش شروع کرد گریه کردن

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

خیلی سخته پسری جلوی دوست دخترش بزنه زیر گریه من دلم براش سوخت

این پیشم خیلی گریه کرده 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

وا تعجب می‌کنم واقعا ازدواجتون حتمی هس؟

چی بگم خواهر . ازدواجمون صد در صدی نیس ولی خب چی بگم هرچیزی ممکنه

خب اون وقت چی شده بود کسی دعواش کرده بود😑😂

ن بابا سنش کم نیس خواهر 14 سال از من بزرگتره

مواظب باش وابستش نشیالبته که اگه قصد ازدواج باهاش نداری

من وابستش شدم چکار کنم تاپیک قبلی گفته بودم وابستشم چیکار کنم دل بکنم ازش و اینا

خوب کرد طلاق گرفت .. الان حال روحی خواهرت چطوره؟

بعد اینکه طلاق گرفت با پول مهریه برای خودش باشگاه ثبت نام کرد و رفت تراپیست...یکی از شاخه های آرایشگری رو یاد گرفت مدرک گرفت...اینقدر به خودش میرسه و حالش خوبه که خدامونو شکر میکنیم ...اولش خیلی حالش بد بود اما خب بعد سه چهار ماه بهتر شد و الان خداروشکر حالش عالیه روحیش اوکیه...

جوری شده که یکی از فامیلای شوهرش به مامانم گفت فلانی(شوهر سابق آبجیم)خوب کسی رو از دست داده

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨