2777
2789
عنوان

تصمیمی ک گرفتم درسته یا خیر

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 66 پست
شرایط مالیشو دارید؟؟

من قبلا کمال‌گرا بودم ولی الحمدلله با مشاوره حلش کردم

شاید دید قبلو داشتم هرچقدر هم سرمایه داشتم نمیتونستم بگم این مقدار کافیه و الان میتونم حتی به ازدواج فکر کنم

الان میدونم شاید مشکلاتی باشه ولی همش قابل حله.

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

اخه میبینم شوهرم هرچی درمیاره میره جای خورد خوراک

بچه دار که بشین شوهرت هم مجبور میشه بیشتر تلاش کنه درآمدش بالاتر بره..مدیریت مخارج هم یاد میگیرین 

الان درآمدتون صرف چیزای الکی میشه بچه که بیاد ناخودآگاه هزینه های اضافی رو حذف میکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم میترسم بعدا پشیمون شم ولی از پس خودم به زور برمیام. فک نمیکنم مادر خوبی شمولی خب همسرتم باید بخو ...

همه زوج هایی ک بعد ما ازدواج کردن همه بچه دار شدن 

و همیشه بمن میگن ی بچه بیار سنتون بالا میره و... با حرفاشون آزارم میدن

ولی دقت ک میکنم اونا فقط خواستن ک بچه دارشن ب چیزایی ک منوشوهرم فکر میکنیم ذره ایی فکر نکردن چه بسا شرایطشون از ما هم بدتر باشه

گاهی با این حرفا خودمو آروم میکنم

خداییش بچه خرجی نداره که نتونین پسش بر بیاین.میدونین ما فکر میکنیم بچه باید تو ناز و نعمت بزرگ بشه ولی این جور نیست با چشم دیدم بچه هایی که تو نعمت بزرگ میشن بعد نمیتونن مسئولیت یه زندگی را بپذیرند.

همه زوج هایی ک بعد ما ازدواج کردن همه بچه دار شدن و همیشه بمن میگن ی بچه بیار سنتون بالا میره و... ب ...

دقیقا

به منم میگن

ببین اونا فقط انگار برای بقای نسل مجبور بودن بچه بیارن

هیچکدوم فکر نکردن

حتی بهت قول میدم یه کتابم درمورد تربیت فرزند نخوندن

سعی کن اصلا به حرف اونا اهمیت ندی

دقیقا مثل وقتی ازدواج نکرده بودیم اینا میگفتن ازدواج نکردی؟!

حالا خودشون فقط شوهر کرده بودن که بگن شوهر کردیم...

خداییش بچه خرجی نداره که نتونین پسش بر بیاین.میدونین ما فکر میکنیم بچه باید تو ناز و نعمت بزرگ بشه و ...

اون ک ب تربیت بچه بستگی داره

من بخاطر شرایط مالیمون نگرانم اخه بفرض روزی ۴۰۰ دراره

خرج خوراک شه

خرج پوشک شه

شیرخشک

لباس

جای قسط

هزینه درمان من

خدایا چیکار کنم

چقد بده ک داریم کم کم از همه چی میگذریم

انشاالله همون طوری بشه ک دوس دارید

ان شا الله که هم زندگیم پا بگیره هم سن کم تر بچه دار بشیم که دوس دارم واسشون پدری کنم نه پدر بزرگی

دقیقابه منم میگنببین اونا فقط انگار برای بقای نسل مجبور بودن بچه بیارنهیچکدوم فکر نکردنحتی بهت قول م ...

البته که زیاد با حرفتون موافق نیستم

من اگه اعتقاد به داشتن فرزند واسه خودم دارم دوره های فرزند پروری شرکت کردم

دقیقابه منم میگنببین اونا فقط انگار برای بقای نسل مجبور بودن بچه بیارنهیچکدوم فکر نکردنحتی بهت قول م ...

اره قبول دارم حرفاتو

مثلا یکیشون تو ی خونه ۷۰ متری زندگی میکنه ک فقط ی زمین مستطیل شکل باریکه ک نصفش رو پرده زدن بعنوان اتاق ی ذره هم گذاشتن برا اشپز خونه و ی کم دیگش توالت و مابقی حیاط

دقیقا همینه ک گفتم

مثل ی کانکسه همه کنار هم میخوابن  مادرشوهرم پیششونه

ی اتاق مجزا هم ندارن برا خودشون چ برسه برا بچه

اره قبول دارم حرفاتومثلا یکیشون تو ی خونه ۷۰ متری زندگی میکنه ک فقط ی زمین مستطیل شکل باریکه ک نصفش ...

*مادرشوهرش

حالاهمینا با این شرایط زخم زبون میزنن تو هر جمعی هی میگن فلانی تو  که بچه نداری خوش بحالت راحتی

کاری میکنن تمام نگاها بیاد سمتت

اون ک ب تربیت بچه بستگی دارهمن بخاطر شرایط مالیمون نگرانم اخه بفرض روزی ۴۰۰ درارهخرج خوراک شهخرج پوش ...

انشالله بچه که اومد دیگه در امدتون ۳۰۰تومن نیست .خدا از یه جاهای میرسونه که فکرشم نمیکنین.