2777
2789
عنوان

مرده شور تپسی فودو ببرن

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 28 پست
شوهرم رفت فلافل بگیره چقدرم الان میل فلافل نداریم مهمون🥲

خب خوبه الان گرسنگی جوجه ات رفع میشه🤦🏻‍♀️

بگین بخندین حرصت میره.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین بار بود .شوهرم رفت از نزدیک خونمون فلافل بگیره براش😡😡😡😡😡😡نمیدونم چرا آنقدر حالم بده و دا ...

زنگ بزن بگو ی نوشابه مشکییی مشتی ام بگیره حالش ببرههه بچه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
اصللاااا نمیتونم پریودم شدم امشب حالم بد بود بدتر شد شوهرمو که همش یک ریز غر میزد 😑

چقد عجیبه تا ما پریود میشیم اقایون غر میزنن😂

یه فیلمی چیزی بذار خوب میشین

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

کاش میشد ویس بدم صدای گریه و غر غراشو بشنوین

از طرف من بگو بچههههه جااااان حالشوووو ببر ی فلافل بخور و نوشابه عشققق بکنننن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

من دبشب غذاسفارش دادم زدزمان تحویل 40دقیقه بعددوساعت اوردفهش بودکه ازخانوادم خوردم گفتن بیشعورازهمین رستوران سرکوچه میگرفتیم این چی بودتورفتی سفارش دادی حالامن چون غذاهاش خوشمزه هست سفارش دادم ولی کوفتمون شدساعتای 12شب اینااوردش 

بمیرم بچم فلافل دوست ندارم به زور گرسنگی خورد

آخ خدااااااااااا🥰🥰🥰🥰😍😍عوضش فردا ی غذایی که دوست داره رو واسش درست کننن