2777
2789
عنوان

چقدهمه چیز گرون عصررفتیم خرید

216 بازدید | 13 پست

عصرباشوهرم رفتیم بازارگف لباس زیربگیر دو ست گرفتم با ی صندل شدن ۲تومن😐

هرچی ب شوهرم گفتم لباس بخرنخریدهمیشه اینجوریه خیلی عصبی میشم شوهراشمام اینجورن هرچی شمابخریدحاضرن ولی براخودشون ن بنظرتون چیکارکنم ک بخره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الویتش منم ولی خب مهمه برامم که خودشم خوب لباس بپوشه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
الویتش منم ولی خب مهمه برامم که خودشم خوب لباس بپوشه

لباس داره ولی مثلا عید مهمونی چیزی تامن ودخترم نخریم ی جورابم نمیره بخره میگم توبخر شاید اصن مافعلا انتخاب نکردیم

لباس داره ولی مثلا عید مهمونی چیزی تامن ودخترم نخریم ی جورابم نمیره بخره میگم توبخر شاید اصن مافعلا ...

به نظرم ویژگی خوبیه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

وای اره من دقیق یادمه زمانی ک عقذ کرده بودم رفتم لباس زیر ست خریدم بخدا شد ۲۰ تومن

دقیق دیشب رفتم لباس زیر بخرم

رفتم داخل زنه میگه تو چ رنج قیمتی میخاین

میگم ۲۰۰ میخندع میگه دیگه با ۲۰۰ تومن لباس نمیدن 

برگام ریخت بخدا

میگم دیگه انقدد پول بی ارزش شده 

وای اره من دقیق یادمه زمانی ک عقذ کرده بودم رفتم لباس زیر ست خریدم بخدا شد ۲۰ تومندقیق دیشب رفتم لبا ...

مگه چندوقته خریدنکردی عزیزم

من شرت معمولی برا موقع عادت ماهانه گرفتم شد۱۲۰🤣

وای دقیقا شوهر من

میگه من نیاز ندارم، میخوام سرمو بکوبم به دیوار،کاملا میدونم چی میگی

بعد یه مهمونی میخوایم بریم من با مصیبت باید براش لباس جور کنم

دیگه معمولا خودم میخرم براش، یا انقدر کلید میکنم که بخره،

یه وقتا هم لج میکنم و تا میگه احتیاج ندارم میگم بریم خونه منم نمیخرم،تا مجبور بشه بخره برا خودش

حالا جالبه که  خوشش میاد از لباس جدید و با روی خوش و حس خوب میپوشه و کلی ذوق میکنه ولی نمیدونم چرا مقاومت داره😐

وای دقیقا شوهر منمیگه من نیاز ندارم، میخوام سرمو بکوبم به دیوار،کاملا میدونم چی میگیبعد یه مهمونی می ...

ممنون درک کردی..

من نمیتونم خریدکنم متاسفانه براش چون حساسه باید بپوشه خودش

ممنون درک کردی..من نمیتونم خریدکنم متاسفانه براش چون حساسه باید بپوشه خودش

باز خوبه شوهر من خیلی حساس نیست

ولی خب سخته لباس خریدن برای یکی دیگه بدون پرو

این سری یه شلوارشو که دوست داره بردم تو فروشگاه با زنداداشم و فروشنده دونه دونه شلوارارو روش گذاشتیم و همه جاشو چک کردیم یکی باشه بعد خریدیم🫠

کلی مصیبت میکشم ولی به اون ذوقی که میکنه میارزه🙈