2777
2789

سلام یساله عقدم شوهرم فامیل دوره ازدواجم اجباری بود تقصیر داداشای ناتنیم بود خاله ی شوهرم میشه زنداداشم زن داداش ناتنیم که از وقتی پدرم فوت شد دیگه هیچ نمیان بهمون سر بزنن یا احوال بپرسن بیشتر غریبه ایم تا داداش و خواهر بعد خانواده شوهرم دخالت میکنن از مادر شوهرم بگیرین تا جاریم و همین زنداداشم همه هم به نفع شوهرم میگن حتی زنداداشم جاریم هم به نفع شوهرم میگه همشون طرف شوهرمن

مثلا از یه لباس خوشم بیاد جاریم میگه گرونه یکی دیگه بخر براش یا میگه زشته یکی دیگه بخر براش

شوهرم نمیتونه تو زندگیش تصمیم بگیره راهنمایی از خانوادش میگیره همشون تو زندگیم دخالت میکنن به شوهرم میگن اینکارو کن اونکارو کن جاریم میگفت موخوره گیری نکن خودت موهاتو موخوره گیری کن حیفه پول نیس بدی ارایشگاه فلان من شوهرم سرکار میره حقوقش خیلی نیس ولی از هیچی بهتره انتظار دارن من صد تومن صد تومن جمع کنم که بتونیم ماشین خونه بگیریم یعنی از همه چی بگذرم فقط پول جمع کنم جاریم شوهرش حقوقش خیلیه و دوتا شغل داره ولی شوهر من نه چجوری با حقوق کم پول پس انداز کنم شوهرم کلا دوازده میگیره ده تومنشو میده قصد دو تومن میمونه اونم میده وسیله واسه عروسیمون حالا مشکل من اینا نیست مشکل من دخالته به شوهرمم میگم میگه چیکار کنم خانوادم دارن راهنمایی میکنن بفکرمونن فلان میشه راهنماییم کنین خسته شدم حتی امشب سر همین دخالت با شوهرم بحثم شد همش قهر میکنه و حق نمیده😔 

بگو اره من میدونم  برا خودمون میگن نطرشون محترمه ولی خوب اخه زندگی منو توعه  باید خودمون تصمیم بگیریم براش 

اونا از رو دلسوزی میگن میدونم  ولی خوب منم نمیشه که فقط ببینم بقیه چی میگن که همون کارو کنم

با زبون نرم بگو و اصلا  عصبی  نشو  اصلا

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دخالت زیادم خوب نیست ولی خوب راهنمایی هم گوش بده.زنداداش من دوماه پیش عروسی کرد ۵۰میلیون مامان خرید عروسیکرد براش هفته پیش رفته کیش فقط ۶۰میلیون لباس خریده پولدار نیستن ماشین خونه بابام داده به اسم بابامه بگو لعنتی دلت به حال پولت بسوزه طلامیخریدی.جالبه همیشه هم یه لباس تنشه اینافقط تو کمدمیمونه پس راهنمایی و حرف گوش کردن خوبه ما که دخالت نمیکنیم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
مشکل اینجاس زود عصبی میشم و ناراحتبا مهربونی نمیفهمه چه برسه عصبانیت

رو خودت کار کن  خیلیم کار کن

من دارم  خودمم رو خودم کار میکنم  یه    پادکست هست  تو ایتا راجب همین عصبانیت و ایناس اگه میخوای لینکشو برات  بذارم توهم برو گوش کن من هنوز کامل  گوش نکردم ولی

باید درست ابراز نیاز کنی غر غر نکنی ولی حرفتو درست بزنی 

مثلا بگی 

من احساس میکنم  ...

من نیاز دارم ...

و.....

از اینا استفاده کن  نه اینکه تو بهشون اجازه اینکارو میدی تو اینجوری  تو اونجوری

از الان اگه جلوشون گرفتی ک خوبه وگرنه بعدا شر میشه 

فقط با نرمی و  خوبی حرفتو بزن جوریکه شوهرت  حرفتو قبول کنه

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
نمیدونم چیکار کنم شوهرمم نمیفهمه

اگه واقعاً رنج میبری هیچ جوره باهات اوکی نیس میتونی  لحن نرم بگذاری کنار کلا با جدیت باهاش حرف بزنی داد بزن بذار بدونن هیچ کس حق دخالت توی زندگیت نذارن هیچ کس حق نداره حال خوشتو از بین ببره مخصوصا جاریت به همه بگو اگه از ازتون نظر خواستم خب نظر بدید نخواستم خودتونو اینقدر سبک نکنید