2777
2789
عنوان

الکی قول ازدواج دادم ب یه نفر😂مامانم بفهمه نصفم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 21 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اگر مشکلی با ملیتش نداری چرا به مادرت نمیگی؟یه چند جلسه باهم حرف بزنین؟!

تو خونواده ما اینجور ازدواجی ینی بی ناموسی  وگرنه خودم مشکل نداشتم 

زندگی ای که سگ ریده توش یه همستر نمیتونه جمعش کنه❤️🫂
تو خونواده ما اینجور ازدواجی ینی بی ناموسی وگرنه خودم مشکل نداشتم

پس سریع تر ازش جدا شو عزیزم .

اینطوری هم خودت ممکنه وابسته شی هم اون

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

آدمی که الکی به بقیه قول ازدواج میده حتی باید بدتر از اینا بهش گفت من دیگه مراعاتتو کردم

خب خودم مشکلی باهاش ندارم خنوادم همچین چیزیو نمیپذیرن وگره ادم بیخودی نیستم ازونم مطمئن نیستم حرفاس راست باشه یا ن

زندگی ای که سگ ریده توش یه همستر نمیتونه جمعش کنه❤️🫂
خب قیافش بد نیست اما چاقه

کنسله‌😂

روزی می‌رسد؛ که یک پارچه ی سفید  پایان می‌دهد؛ به من... به شیطنت‌هایم... به بازیگوشی هایم.... به خنده های بلندم.... روزی که همه `با دیدن عکس هایم... بغض میکنند و میگویند : دیوونه؛ دلمون واست تنگ شده..       

زودتر روت بشه و یه جور نرم بهش بگو تموم کن

الکی امیدوار نذارش

خیلی بده یهو خونه آرزوی آدم رو سرش خراب شه

فک کن خودت الان رو یه پسر حساب باز کرده بودی و اون اصن تو این وادی‌ها نبود 

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...