2777
2789
عنوان

بیاید هر چی ترفند دارید یاد بدید من باید عروس شم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 32 پست

هیچ کار خاصی نکنین جذاب تر میشین از نگاهش

اگه قسمت هم باشین که انشاالله میرسین بهم 

قسمت هم نبودین هم انشاالله یه بهتر از کراشتون 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یسری فشارم افتاد دوید دستگاه فشار بیاره تو همین فاصله رفتم به خودم عطر زدم 🤣🤣

من شبیههههه توامممم

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

یه بار داشتم میمردم پارتنرم داشت میومد دنبالم ببرتم بیمارستان یه میکاپ شیکی زدم هی تو راه میگفت مطمئنی مریضی هیچوقت به این خوشگلی نشدی😂😂

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

ی مدت فقط و فقط ب اون توجه داشته باش ...سلام دادنت ... اینا طوری باشه ک فرقو متوجه بشه نسبت ب بقیه ....بعد یه هفته مثلا دیگه کااااملا بی تفاوت شو نسبت بهش کمبودو حس میکنه

خدایا منو ببخش اینارو دارم یادمیدم 

😂😂😂😂👌😍

شاید باورت نشه به من هربار میگه اونجوری ک مریض بودی آرایش کن ولی متاسفانه هرجوری میکنم اون شکلی دیگ نمیشه

ی مدت فقط و فقط ب اون توجه داشته باش ...سلام دادنت ... اینا طوری باشه ک فرقو متوجه بشه نسبت ب بقیه . ...

ولی من یه بار یه پسره اینکار رو کرد ، بدتر بدم اومد و فاصله گرفتم 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
فقط زیاد بهش توجه نکن علاقتم نشون نده . خودتو در مقابلش کنترل کن ... باحالو جذاب باش اما انگار حواست ...

بهترین پاسخ به اسی ، کامنت شما بود و کاملا قبول دارم ...

شاید باورت نشه به من هربار میگه اونجوری ک مریض بودی آرایش کن ولی متاسفانه هرجوری میکنم اون شکلی دیگ ...

اون ارایش نکه اخه بی ریا بوده ، خوب شده بوده  😂😂😂😂

ولی من یه بار یه پسره اینکار رو کرد ، بدتر بدم اومد و فاصله گرفتم

باید بدونی تا چقد و چجوری بی محلی و  ادامه بدی

اگه اولش خیلی گرم گرم گررررم رفیق بشی بعد اینکارو کنی بله

بابد درحد ی توجه کوچیک باشه اولش 

البته همه ی جور نیستن