2777
2789

یه دسته گل دخترونه 

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اینم خوبه 😍و تابلومو تو چی بزارم یه جا کلیدی هم بخرم ؟

نه جا کلیدی نگیر خیلی شلوغ و پلوغ نکن یه خورده بد میشه😄

ببین منظورت اگه یه مدل تابلوهای کوچیک هست که مثل کتابه یه رمان بهش ببند و اگه مدل دیگه هست کاغذ پیچ کن با مشکی و یه روبان صورتی خوبه

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

نه جا کلیدی نگیر خیلی شلوغ و پلوغ نکن یه خورده بد میشه😄ببین منظورت اگه یه مدل تابلوهای کوچیک هست که ...

سایزش خیلی بزرگ نیست a5

جلد قرمز بکنمش با ربان قرمز یا برعکس 

پیشش هم یه گل 

با کیک

ببین اگه خودت کیک میخری رنگاشو ست کن بنظرم یه رز قرمز و سفید بگیر بعد کیک هم سفید باشه با یه شمع قرمز کوچولو وسطش ترجیحا سنش نباشه خیلی خوشگل تره 

برای کاغذ قرمز بگیر با ربان سفید

عالییی میشه😍