در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره اینم خوبه 😍و تابلومو تو چی بزارم یه جا کلیدی هم بخرم ؟
نه جا کلیدی نگیر خیلی شلوغ و پلوغ نکن یه خورده بد میشه😄
ببین منظورت اگه یه مدل تابلوهای کوچیک هست که مثل کتابه یه رمان بهش ببند و اگه مدل دیگه هست کاغذ پیچ کن با مشکی و یه روبان صورتی خوبه
در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊.
ببین اگه خودت کیک میخری رنگاشو ست کن بنظرم یه رز قرمز و سفید بگیر بعد کیک هم سفید باشه با یه شمع قرمز کوچولو وسطش ترجیحا سنش نباشه خیلی خوشگل تره
برای کاغذ قرمز بگیر با ربان سفید
عالییی میشه😍