2777
2789
عنوان

بیاااا شکرگذاری امشبو بنویس ❤️

50 بازدید | 11 پست

واسه اتفاقی ک دوس داری بیوفته یا افتادع شکرگذاری کن 

خداجوننمممم شکرت شکرت شکرت 

شکرتتتت واسه وجود قشنگت 

شکرتتت هستی کنارمی نمیزاری اذیتم کنن 

خدای خوبم ازت ممنونم بابت اتفاقای قشنگی ک سرراهم قرار داره 

شکرتتتت منو عشقمو قسمت هم کردی 

شکرتتتتت امشب ارزوم بر اورده شد 

خدایاااا شکرت دستایی ک سمتت درازکردیم پر برگردوندی قربونت برم ❤️ 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

خدااایا شکرتتت خبر خوش شنیدم 

شکرتتت امشب با خوشحالی سرمو رو بالشت میزارم شکرتتت فردا با خبر خوب بیدار میشم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدایااا شکرتت

خدااایا خیلی دوستت دارما شکرت فداتشم 

شکرتتت بش رسیدمو باهاش خوشبختم کردی 

شکرتتت 

خدایااا شکرت بش رسیدم شکرتت امشب کلی باهاش حرفای قشنگ زدم شکرتت کنارمه شکرت دیدمش

خدایا شکرت برای همه چیز هایی که بهم دادی،ندادی،دادی و ازم گرفتی،بعدا بهم میدی یا هیچوقت بهم نمیدی

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

خدایا شکرت بابت داده هات

خدایا شکرت بابت اینکه هرچی میخام میدی بهم

خدایا شکرت خوشبخت هستم

خدایاشکررررررت 

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    

خدای مهربونم شکرت واسه همه خوبی ها و آدم های خوبی که آفریدی،شکرت برای اینکه یه روز عالی دیگه هم پشت سرگذاشتیم،شکرت همسرم درمان شد و همه چی عالی پیش میره،شکرت مشتری هام باهام تسویه کردن و کارتم پر پوله،شکرت دست فرمونم عالی شده،شکرت بابت سفارش های زیادی که گرفتم و به موقع آماده میکنم،شکرت بابت درآمد میلیونی که دارم،عاشقتم خداجونم