2777
2789
عنوان

شما باشید اجازه میدید شوهرتون بره خارج

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 51 پست
نگران نباش.بهش زنگ بزن هم احوالش رو بپرس و هم یه جورایی حواست بهش باشه.توکل کن به خدا.اگه میخواست کا ...

نه پنج ساله کوچیک ترین چیزی ازش ندیدم ولی نمیدونم چرا اعتماد کامل هم ندارم

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زنهای ول زیاد داره دور از جون گروه مثل ایران خودمونه بستگی به همسرت داره چطور آدمیه.اونجا هوا گرمه خ ...

دخترم یک ماهه هست واقعا امکان رفتن ندارم 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
بهش اعتماد داری؟

راستشو بخوای نه 

فکر میکنم تا اینجا که بهم خیانت نکرده بخاطر محدود بودنشه

همسر منم میخواد بره عراق با همکارش😂برای کار دلار نمیره؟اونم مارو نمیبره هر چی میگم مارم ببر😂

نه دلار نیست