2777
2789

خیلیا رو دروبرم دیدم که دوستشون دارن 

ولی من واقعا بدم میاد احساس میکنم پول مفت زیادی میگیرن 

کاری به پول هم نداشته باشی خیلی ساله فوتبالی ایران یه جوره و پیشرفت محسوسی نداشته ولی بازم خیلی ادعا دارن میگن ما بهترین نسل فوتبالیم 

کاری به اینم نداشته باشیم کلا خیلی از نظر اخلاقی مشکل دارن که دیگه خودتون می دونید چی میگم ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد یه فیلم از سختی هاشون دیدم که مثلا گفته بود خودتونو بزارین جای فوتبالیستا 

تصور کردم واقعا زندگی سخت و پر استرسی داشتن 😂😂 

مورد بعدی هم که فساده خوب تو همه قشر ها هست متاسفانه 💔

ولی خدایی با هیچ امکاناتی رتبه ۲ آسیا هستن خیلی خوبه یک در هزار امکانات کشور های عربی رو ندارن ولی ب ...

رتبه دو آسیا از کجا ؟

یه واقعیته که از کره جنوبی باختن 

از قطر باختن حالا به هر دلیلی 

ارزوشونه تو لیگ عربستان بازی کنن چون بازیکنانی برتری داره و این باعث بالا رفتن سطحشون میشه 

ژاپن تا همین دو روز پیش غول بود براشون دوباره هم بازی دارن باید ببینیم چه میکنن

با خیلی از کشور ها هم بازی نداشتن اصلا مثل استرالیا 

بعد یه فیلم از سختی هاشون دیدم که مثلا گفته بود خودتونو بزارین جای فوتبالیستا تصور کردم واقعا زندگی ...

خیلی وقتا خیلی از اقشار سختی دارن 

ولی با تفاوت زیاد درآمد 

این یه واقعیته که درآمد فوتبالیست های ایرانی حتی از اروپایی ها هم بیشتر اینو خود طارمی چندین بار گفت

رتبه دو آسیا از کجا ؟یه واقعیته که از کره جنوبی باختن از قطر باختن حالا به هر دلیلی ارزوشونه تو لیگ ...

از فیفا دی میخوای بزن گوگل چک کن مطمعن شی 

بعدام من به خاطر علاقه پدرم فوتبال زیاد میبینم خدایی همه بازی ها دارن میبرن به همون قطر ۶تاگل زدن 

ژاپنم که بردن 

معلومه دوست دارن تو لیک عربستان بازی کنن چون امکانات هست بازیکن  های خوب و از سراسر دنیا می‌خرن میارن مثل فوتبال ما داغون که نیستن