2777
2789

من دو ساله مامانم فوت شده ده ساله بابام فوت شده 

ینی دو ساله دارم تنها زندگی میکنم

بعد الان به یه بیماری لاعلاج مبتلا شدم

از یه طرفم داداش معتادم تا سه ماه دیگه از زندان آزاد میشه میاد که نمیتونم باهاش زندگی کنم غیرقابل تحمله

پسری که دوسش داشتم بهم خیانت کرد و ازدواج کرد

و یه نفر دیگه هم که دوسم داشت و میخواستم باهاش ازدواج کنم تصادف کرد مرد🥲

از یه طرفم بخاطر بیماریم کلا قیافم زشت شده همه زیبایی و ظرافتمو از دست دادم 

دیگه واقعا ته خطم 

فقط میخوام تموم شه دیگه نمیتونم ادامه بدم 

از دوا و درمان هم خسته شدم از هرچیزی خستم ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد سخت🙃

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

چی شده دورت بگردم..؟ داداشت بیاد اذیتت می کنه؟؟

فامیلی آشنایی نداری؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

خودتو نکش. صبر کن ببین سرنوشتت چیه. ممکنه اون دنیا واقعیت داشته باشه . بعد پشیمون بشی

اون‌دنیا‌که‌واقعیه‌😑

روزی می‌رسد؛ که یک پارچه ی سفید  پایان می‌دهد؛ به من... به شیطنت‌هایم... به بازیگوشی هایم.... به خنده های بلندم.... روزی که همه `با دیدن عکس هایم... بغض میکنند و میگویند : دیوونه؛ دلمون واست تنگ شده..       

به خدا توکل کن 

داداشت شاید دوباره افتاد زندان ،از دستش راحت شدی

مشکل بیماریت هم حل شدنیه 

ازدواج هم ،انشالله خدا یه مورد عالی و سر راهت بزاره

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

ضمن عرض تاسف 

ببین با خودکشی چیزی تموم نمیشه 

به خواب هم نمیری 

بلکه بیدار تر میسی زنده تر میشی 

منتها گناه قتل میاد گردنت و عذاب میشی 

از چاله ای که توش هستی میوفتی تو چاه عمیقی که ته ش ناپیداست 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

عزیزم حس میکنم انرژی منفی دورت رو گرفته سعی کن ی سری دعا واسه خوشبختی بخونی حقیقتا شرایطتت طبیعی نیست نماز شب بخون خیلی خوبه

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
به خدا توکل کن داداشت شاید دوباره افتاد زندان ،از دستش راحت شدیمشکل بیماریت هم حل شدنیه ازدواج هم ،ا ...

حداقل بگو شاید سر داداشت ب سنگ خورده آدم خوبی شده باشه

اینجوری برای اسیم بهتره که☹

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼