2777
2789

شوهرم تو مهمونیای ما همش میگه خوابم میاد امشب خواهراش اومدن خونه ننش میگه میرم اونجا منم گفتم چطو دیروز خوابت میومد بعد میگه خفه شو بی حیا میزنمتها منم میگم بی حیا خودتی بعد صداشو بالا میبره مامان باباته بخاطر خواهراش که یکم دیر میبینه به خونوادم همچین میگه خدا لعنتش کنه

هر ادمی خونوادشو دوس دازه اونم ادمه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب چه اشکالی داره بابا یه کم به هم فضا بدین ! خواهرهاش اومدن میخواد بره پیششون بیشتر باهم باشن یعنی چی دیشب خوابت میومد !! واقعا انتظار دارین با خواهر شما همونقدر بهش خوش بگذره که با خواهر خودش ؟ شما با خواهرشوهرتون همونقدر بهتون خوش میگدره که با خواهر خودتون ؟!!!

حالا دیشب چه ربطی به امشب داره؟دیشب خوابش میومده امشب نمیاد

چرا انقد رو خانواده های شوهرتون حساسین؟

خانوما تو نی نی سایت بهشون خیانت میشه با یه زن غریبه،گذشت میکنن

بعد سر خانواده سوهر که از خون و گوشت اسخون شوهرشونو انقد دعوا و طلاق و...راه میندارن که نگو

گیر بیخود دادی قبول کن

ولی اونم رفتارش درست نبوده

ولی مشخصه جبهه داری در قبال خانوادش شاید شوهرتم حساس کردی

یه ذره منو بچمو دوس ندارع الان ک باردارم میگه میزنمت من حامله اینا نمیفهمم

بیخود کرده بیشعور معلوم نیست چه طلسمی دارن این خواهرای افریطه که مرد به بچه خودشم رحم نمیکنه 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼