2777
2789

سلام ...میگن بازبونی ک گناه نکردی دعاکن🥹دعا درحق دیگران خیلی زود میگیره🥺💚بیاید براهم دعاکنیم امشب شب ارزو هاست🥺💚

فک کنید امام زمان عج داره پست های تاپیکو میخونه چی بهش میگی؟🥺بزرگ ترین ارزوت؟ 

اگرمیشه برام دعاکنید تاسال دیگه موفق ترین وکیل جزا بشم برای ازدواجم دعاکنید منم براتون دعامیکنمممم،🥺💚سید هستم براتون از اعماق وجودم دعامیکنم امشب💚

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

شرمنده خانواده ام نشم

سلامتیم

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

خدا حاجت همه رو بده ایشالا

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاءالله همه حاجت روا بشین😍💚

لطفا برای منم به نیت سلامتی و ظهور امام زمان،سلامتی خودم و خانوادم و یه ازدواج خیلی خیلی خوب ان شاءالله دعا کنید

ممنونم💚🙏🏻

شما سیدی و احترامت به جامن سید نیستم ولی مادر دو تا کل دخترم که از ساداتنان شاالله همه حاجت روا شیم

خدا دخترهاتونو براتون نگه داره التماس دعا🥰

عزیزدلممم الهی حاجتروا بشی و خوشبخت🥺🫂 

میشه از ته دلت دعام کنی زودتر مشکلات و مانع های منو عشقم حل بشن به هم برسیم؟ 

اسمم ایدا هست❤️

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
عروس شدنم عروس بشم قلب مامانم خوب بشه

الهی به حق دیده تر فاطمه زهرا س سفید بخت بشی خوشگل خانوم و مادرتون توجشن عروسی تون قر بدن🥰♥️

پنج تا صلوات میفرستم برای آرزوهای قشنگت،سلامتی خونوادم،ازدواج خوب،بچه دار شدن داداشم

سلام عزیزم ممنون از قلب پاکت🥰♥️

الهی خدا به دلت نگاه کنه 💚ان شاالله صاحب قران ارزوهای قشنگتو امشب امضا کنه خوشگل خانم🥰♥️