2777
2789

سلام شبتون بخیر 

خانما من از یه رشته دیگه میخوام کنکور فرهنگیان انسانی بدم میشه به سوالام جواب بدید؟

چه منابعی بخونم؟ 

کتابایی ک خدتون‌خوندید چی بوده؟

برای مرور و تست زنی چه کتابایی؟

برای خوندن چه کتابایی؟

سوالای فرهنگیان تستی هست یا تشریحی؟

کتابارو اسم کاملش رو‌ اگر میشه بگید عکسش هم اگر لطف کنید بزارید ممنون میشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه سوال میشه ببینی اگه کسی دوماه سنش بزرگتر باشه ولی دوتا بچه داشته باشه متاهل باشه بازم به سنش ایرا ...

متاسفانه بله...🥲

فقط متولد مهر ۸۰ به بعد میتونن قبول بشن

من بااین کاربری به آرزو هام رسیدم 💌🧿...                       

عزیزم رشتت چیه پایه درسیت چطوره

رشته کامپیوتر 

پایه درسی تو انسانی تاریخ خوبم و عربی و فارسی و جغرافیا خوبم یبار کنکور انسانی دادم و دولتی حقوق اوردم بدون سهمیه 

با شرایط تاهل و دوتا بچه به دلیل جوانی جمعیت اطلاع نداری دوماه سنم بزرگترها قبول می‌کنه یان؟میشه بپر ...

عزیزم ربطی نداره قانون کلیه برا کسی لغو نمیشه و بچه داشتن تو استخدامی مزیته تو کنکور نه

من بااین کاربری به آرزو هام رسیدم 💌🧿...                       

اوکیه پس سذوع کن حذفیاتم داشته باشمهارت معلمی و هوشو جدی بگیرمنابع هم خیلی سبز جامع بخر

عزیزم میشه اسم کامل کتابارو بگی؟ خیلی سبز انسانی بگیرم یعنی؟ هوش چه کتابی خوبه؟