2777
2789
عنوان

دوسال پیش شوهرم با مادرم همچین کاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2752 بازدید | 77 پست
اره با مشت زدتو صورت مادرمواقعا همونجا دنیا خراب شد رو سرممادر منم مث مادر شما مظلومه بیست ساله پدرم ...

الله اکبر خدا شاهده بغض گلومو گرفت واقعا نمی‌دونم چی بگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره با مشت زدتو صورت مادرمواقعا همونجا دنیا خراب شد رو سرممادر منم مث مادر شما مظلومه بیست ساله پدرم ...

چ سخته خدا

کاش خدا بزنه به کمر اینا دلم میخاد زجر کشیدن شوهرمو ببینم بگم اینه جواب بدیهات 

کاش اونقدر ضعیف بشه ک  زورم بهش برسه  کتکش بزنم

کاش کاش😭😭😭😭

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت؛

هیچکس پشت و پناه من نیستمن تنهاممن بی پولمچجور جدا شم نمیشهخانوادم حمایتم نمیکنن

اگر شغل داشتی خوب بود

دستت بره جیب خودت

برگی افتاده ام بر زمین، خدایا منو ببین 🍃 خدایا شکرت به داده ها و نداده ها.
الله اکبر خدا شاهده بغض گلومو گرفت واقعا نمی‌دونم چی بگم

خودم همونجا افتادم رو دست و پای مادرم و. گریه کردم

خاک بر سر من

خدا منو. کاش میکشت ولی صورت بغض آلود و حیران مادرمو نمیدیدم

پنج سال گذشته هیچوقت یادم نمیره حتی اگه شوهرم سرتا پامو جواهر بگیره باز ته دلم ازش شدید کینه دارم بخاطر مادر بیچارم😢

چه بی حیا چرا نرفت شکایت کنه

بردمش پزشک‌قانونی شکایت طرح کردیم

ولی آخرش ب دادگاه نرسید مادرم نرفت گفت برو ب زندگیت باز من رفتم التماس شوهرم ک بچه هامو بده من  توان جدایی از اونا رو ندارم 😔😔

چ سخته خداکاش خدا بزنه به کمر اینا دلم میخاد زجر کشیدن شوهرمو ببینم بگم اینه جواب بدیهات کاش اونقدر ...

مطمئنباش تقاص پس میدن، چون جایگاه مادر خیلی پیش خدا محفوضه خصوصا مادرهای ما که پیرن

قدیمی هستن و. زجر زیاد کشیدن

خودم همونجا افتادم رو دست و پای مادرم و. گریه کردمخاک بر سر منخدا منو. کاش میکشت ولی صورت بغض آلود و ...

واقعا حست رو درک میکنم اینو بدون اون دنیایی هم هست بسپارش باخداوند انشالله جواب دل مادرت رو میگیره خدا لعنت کنه دامادای نالایق رو

نهبخاطر من زود بخشیدشگفت به داداشهات نگو وگرنه میزنن شوهرت روبخاطر من این پنج سال سکوت کرده و بازم ح ...

چقدر مظلومن خدایا  این مادرها