2777
2789

سلام امروز روز ۷ پریودمه از پری روز که دوز داروهام بیشتر شد چون کوچیک بودن اندازه فولی هام امپول هارو کرد روزی ۲ تا اچ ام جی از دیروز درد دارم که دوز بیشتر شده انگار دارن سوراخ میشن کمرم درد میکنه انگار دارم پریود میشم از مقعدم تا واژنم تیر میکشه موقع ادرار هم کمی درد دارم میدونم روز به روز بیشتر میشه دردم چاره ای داره یا فقط صبر باید کرد؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه دیگه،چاره ای جز تحمل نیست

یا ابلفضل میگم حتما تعداد شون زیاده نه؟ هر چی از دکتر پرسیدم چیزی نگفتن فقط گفت ریزه شوهرم میگه حتما زیاد بود نگفته تا از بزرگ بودنشون مطمئن بشه بعدا

امید به خدا انشاالله که رشد کنه و البته با کیفیت! عزیزم مرکز خصوصی میری یا دولتی؟ من دوتا منفی تو دو ...

ممنون از دعای خیرت عزیزم پودر اینفولیک و کپسول فرتیل ایدو ویتامین بیوتین دی میخورم دکتر گفت امکان نداره پوچ بشن من میرم خصوصی عزیزم ارزش داره صد در صد بعدشم من رفتم نامه گرفتم بردم تامین اجتماعی برام پرونده نازایی تشکیل دادن تا حالا دو بار دارو هام ۲۵۰ میلیونو پونصد میگرفت ولی تو این ۲ بار ازم ۲۵۰ تومن گرفتن یعنی کلا پنج میلیون میشد فقط ۵۰۰ واسه دارو دادم ولی واسه سونو ۲ بار رفتم ۵۰۰ دادم هر سری واسه تخمک کشی با همین پرونده ۱۲ تومن انتقال ۱۰ تومن در حالی که ۶۰ تومن میشد آزاد به شماهم توصیه میکنم بری پرونده باز کنی

ممنون از دعای خیرت عزیزم پودر اینفولیک و کپسول فرتیل ایدو ویتامین بیوتین دی میخورم دکتر گفت امکان ند ...

عزیزم از کجا نامه گرفتی؟ ممنون از راهنماییت،اگه اینطور باشه که خوبه،واقعا هزینه شصت هفتادتومنی یکم سخته برامون

عزیزم از کجا نامه گرفتی؟ ممنون از راهنماییت،اگه اینطور باشه که خوبه،واقعا هزینه شصت هفتادتومنی یکم س ...

ببین عزیزم من شاید ۲ هفته باشه انجام دادم مطمئن باش درسته من رفتم اونجایی که ای یو ای کرده بودم گفتم برگه میخوام که دکتر تایید کنه نازایی داریم گفت برید طبقه بالا فکر کنم مسئولش اسناد پزشکی بود اون مدارکمونو دید تایید کرد مهر زد نامه نوشت مدرک اینکه ای یو ای کردیمو داد منم بردم شهرمون دادم تامین اجتماعی چون بیمه اینجا هستم اونم برام ثبت کرد الان هزینه تخمک کشی با انتقال میشه ۲۲ شاید باسونو دارو ۲۵ بشه تمام انشالله شماهم موفق بشی عزیزم و حتما این کارو بکن که دعام میکنی هزینه داروی دو میلیونو پونصدی میشه دویستو پنجاه

ببین عزیزم من شاید ۲ هفته باشه انجام دادم مطمئن باش درسته من رفتم اونجایی که ای یو ای کرده بودم گفتم ...

مرسی عزیزم،خیلی کمک کردی، انشاالله که مامان شدی، یعنی به دکترم بگم بنویسه یا باید برم بیمارستان که قبلا انتقال دادم و منفی شده؟! فکر کنم دومی باشه

ببین عزیزم من شاید ۲ هفته باشه انجام دادم مطمئن باش درسته من رفتم اونجایی که ای یو ای کرده بودم گفتم ...

واسه تخمک کشی چقدر دادی؟ از ۲۲ که میگی

به منم گفت ۲۵میشه تخمک کشی و یازده هم انتقال

مرسی عزیزم،خیلی کمک کردی، انشاالله که مامان شدی، یعنی به دکترم بگم بنویسه یا باید برم بیمارستان که ق ...

آهان به نکته خوبی اشاره کردی الان شما دکترت فلوشیب نازایی داره ؟ چون من رفتم از ایتانمون کرفتم گفت اینجا با نامه این دکترا نمیشه این دکترم مخصوص نازایی هست صد در صد همین دکترت که برات کاشت کرده میتونه بنویسه آره برو بگو بنویسه تایید کنه خودشم اون کارو نکنه برو از مرکز ناباروری بگیر اونجا که ای وی اف کردی عزیزم منم از مرکز گرفتم 

آهان به نکته خوبی اشاره کردی الان شما دکترت فلوشیب نازایی داره ؟ چون من رفتم از ایتانمون کرفتم گفت ا ...

آره عزیزم فلوشیپ داره ولی دکتر قبلیم نیست که باهاش انجام دادم، این جدیده

آره عزیزم فلوشیپ داره ولی دکتر قبلیم نیست که باهاش انجام دادم، این جدیده

اشکال نداره ببین الان این نامه رو دکتر به من ننوشت که اون طبقه بالاشون یه مرد بود خودش مهر دکترا رو داشت مدارکو نگاه میکرد میداد حالا تو بیمارستان انجام دادی برو بگو نامه میخوام بیمه چی داری ؟ تامین ؟ سلامت ؟