2777
2789
عنوان

یکی به رنگ رژ تون گیر بده چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 22 پست
احتمالا تو محیطی که بودی جلب توجه میکرده به خاطر خودت گفته، من مذهبی نیستم ولی با توجه به محیطی که و ...

نه بابا کمرنگ بود نارنجی کمرنگ که فقط از رنگ لبم چند درجه بیشتر بود

لطفا برام دعا کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی یه چیزی هست اینه که تو محیط مذهبی میری باید رعایت کنی یا اینکه اصلا نری چون چه بخوای چ نخوای این تذکرات هست .

من خودم آرایش ندارم هیچی پوششمم خوبه ولی خوشم اصلا نمیاد یکی بگه چرا اینجوری چرا اونجوری .

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

ولی یه چیزی هست اینه که تو محیط مذهبی میری باید رعایت کنی یا اینکه اصلا نری چون چه بخوای چ نخوای این ...

من خودم تا حدودی مذهبی ام ولی میگم کمرنگ بود چون سرد بود لب هام ترک می‌خورد مجبور شدم بزنم

لطفا برام دعا کنید
قبول نکردم ولی😂😂

همون دیگه

ولی کلا بخاطر خودت گفته 

چون این جور تذکرها خیلی ریسکی ان،اونم ریسکشو پذیرفته ،به نظرم چون دوستت داشته از نظر خودش اشتباه بوده بهت گفته

مثلا ممکنه اونجا کسی چیزی پشت سرت گفته باشه این نخواسته غیبت کنه ،خودش گفته

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،