2777
2789
عنوان

جراح قلب

36 بازدید | 12 پست

خودم واقعا و صادقانه رشته تجربی و پزشکی رو دوست دارم هیچ مشکلی هم با درسش سختیاش و هر چیز دیگه ای ندارم از بچگی به دلایل نامعلوم دوست داشتم جراح قلب بشم (دلیلش یادم نمیاد دقیق ) الان هم همون حس رو نسبت بهش دارم الان که دارم بیشتر دقت می‌کنم باید برای همچین شغلی حداقل۱۵ سال درس بخونم که میشه اگر سال اول پزشکی قبول شم ۳۴ سالگی میتونم بگم جراح قلبم تازه اونم یه جراح عادی که تازه مدرکشو گرفته هدفم هم مهاجرت هست اما برام رشتم خیلی مهمه طوری که پارسال همه میگفتن برو ریاضی تا مهاجرت کنی من قبول نکردم اما الان واقعا شک افتاده تو دلم  ۱۵ سال حداقل درس خوندن تا به یه جایی رسیدن یه جورایی باید از همه تفریحیام بزنم از کل زندگیم واقعا ارزششو داره ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم ما نمی تونیم در مورد این قضیه نظر بدیم..

خودت باید بشینی سبک سنگین کنی..

اگه بخوای برسی تا اون مرحله خب اره... یجوایی وقت زیادی از زندگیتو قراراه فدای درس کنی ولی خوبی های زیادی هم داره..

و نخوندش هم برعکس.. هم بدی هم خوبی داره..

خودت بشین سبک سنگین کن ببین از زندگیت چی می خوای بعد تصمیم بگیر.

به حرف بقیه هم زندگی نکن

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

اخه آرزوی بچگی نیست خودم الان هم دوسش دارم اما این شکه دو دلم کرده

گلم ما هم خیلی چیزا دوس داریم

مثلا من دوس دارم نماینده مجلس شم😄

باید شرایطش رو هم داشته باشی

بعد اگه دانشگاه دولتی درس بخونی که اصلا نمیتونی با اون مدرک مهاجرت کنی

کلی تعهدات سنگین داره

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
عزیزم ما نمی تونیم در مورد این قضیه نظر بدیم..خودت باید بشینی سبک سنگین کنی..اگه بخوای برسی تا اون م ...

اخه هر چی سبک سنگینش می‌کنم بد تر میشه هی شکه زیاد میشه به حرف بقیه اصلا توجه نمیکنم اما واقعا انتخابه برام سخت شده

خودم هم به این دلیل خیلی دوست دارمش اما اینکه من اینهمه از کل جوونیم بزنم اون چی ارزششو داره ؟

بله ارزش داره به هر حال آدم برای رسیدن به هدف به این بزرگی باید از جونیش مایه بگذاره

کاربر آقا 
گلم ما هم خیلی چیزا دوس داریممثلا من دوس دارم نماینده مجلس شم😄باید شرایطش رو هم داشته باشیبعد اگه د ...

بحث شرایط نیست تحقیق هم کردم و از چند دانشگاه خارج از ایران پرسیدم میتونم به صورت تحصیلی بعد کنکور برم یه دانشگاه خارج از ایران تحصیل کنم 

بحث شرایط نیست تحقیق هم کردم و از چند دانشگاه خارج از ایران پرسیدم میتونم به صورت تحصیلی بعد کنکور ب ...

پس اصلا این فرصت رو از دست نده و حتمااا برو

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁