2777
2789

تو یه گروهی درمورد سبک زندگی یه آدم صحبت میکردیم . دانشجوی پزشکی و دختر خوبیه 

مثل اینکه لیسانس یه رشته ای رو داشته و بعد ازدواج کرده و تو ۳۰ سالگی تصمیم به کنکور و پزشکی خوندن گرفته. و من طبق چیزی که از زندگیش میبینم 

به دوستام گفتم خوبه که آدم تو خونه پدری به آرزوهاش برسه ، و تو زندگی متاهلی به خواسته هاش رسیده باشه 

الان این خانمی که گفتم مثال بود ، چون زندگیش رو میبینم که با وجود درسهای سخت مجبوره از چیزای زندگیش بزنه و همسرش هم که هست 

بهم گفتن این چه طرز فکریه که داری😐 خواستم نظر شما رو هم بدونم 

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

مهم اینه که به آرزوهات برسی 

چه فرقی داره کجا

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه ک آدما در حال پیشرفتن و عقیدشون تغییر می‌کنه علاقه تغییر می‌کنه شاید بعد ازدواج بخواد کاری انجام بده خب نمیشه ک همه چی تو خونه پدری باشه 

یا بعضیا زود ازدواج میکنن نمیتونن به ارزوهاشون برسن

خب خانواده فرق دارع با شوهر

نمیفهمم فرقش چیه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

اما زندگی یکی دیگه بخاطر آرزو ما سخت بشه نامردی نیس ینی

چیکار میشه کرد، شوهرمن تا مجرد بوده پولاشو مادرش گرفته نذاشته بود درس بخونه    ازدواج کردیم رف دانشگاه  بخاطر اینکه پول نداشتیم بچه نیوردیم  انقدررر از خودم زدم تا اون ب خرج ومخارج دانشگاه برسه،همشم مقصر خانوادش میدونم و واقعا نمیبیخشمشون  چون حتی قدر پسرشونو ندونستن....

نمیفهمم فرقش چیه

الان مثلا چیزی که از زندگیش میگه

غذای درست حسابی نمیتونه بذاره بخاطر درسهای سنگین 

شهریه دانشگاه هست 

خیلی از تفریح هایی که میتونی با همسرت داشته باشی 

خب این زندگی رو عقب میندازه 

واقعانم میدونم کار سختیه ولی خب من میگم یکی چرا باید پاسوز آرزوهای من بشه

الان مثلا چیزی که از زندگیش میگهغذای درست حسابی نمیتونه بذاره بخاطر درسهای سنگین شهریه دانشگاه هست خ ...

آهان از اون لحاظ 

بستگی به شوهر داره 

اگه‌آرزوی شوهر هم مثل زنش باشه خب خیلی هم بهشون خوش میگذره 

به تفریحاتشون هم میرسن

چیکار میشه کرد، شوهرمن تا مجرد بوده پولاشو مادرش گرفته نذاشته بود درس بخونه ازدواج کردیم رف دانشگ ...

چه مهربون🥲🥲 خوشبخت باشید 

اینم نمیدونم شاید خانواده ش نذاشتن ولی خب دانشگاه شهر دیگه اومده