دوستان من توی سن ۱۴سالگی توی سن رشد ی رژیم بسیار سخت و بد گرفتم که توی ۵ماه شایدم کمتر از وزن۷۰به وزن ۴۰ رسیدم و کم کم هی از ۴۰ به ۳۹,۳۸میرسیدم مشکل تغذیه گرفتم مشکل اعصاب گرفتم رفلاکس معده گرفتم ریزش مو گرفتم دچار وسواس فکری شدید شدم و تا چند وقت قرص اعصاب و چند وقت دیگه قرص معده و... مصرف میکردم ولی خب کنارشون گذاشتم و تحمل کردم و هیچوقت دیگه نتونستم مث قبل ی آدم با روحیه بالا اعتماد به نفس بالا خوش اخلاق و خوشگذرون باشم همچی عوض شد بعد اون مشکلات و به بدبختی تونستم در بیام از اون تلنگری که به خودم زدم
ولی هنوزم که هنوزه من کل عمرمو رژییمم و وسواس دارم و مشکل اعصاب میدونمم خوب نمیشه ولی بلاخره سعی میکنم باهاشون کنار بیام ولی. ی وقتایی واقعا اذیتم میکنه این غذا نخوردن و بعد چند وقت قشنگ غذا نخوردن پرخوری میکنم ولی بازم رعایت میکنم اصن مغزم نمیتونه اجازه بده که اونقدر بوخورم یا بدون عذاب وجدان از ی غذایی لذت ببرم
اصن مشکل غذا نیست مشکل اعتماد به نفسمه مشکل حس زندونی بودن یا گرفتار شدن به چیزای الکی اینقدر هم این رفتار توی زندگیم ادامه دادم شده عادت برام حتی دورو بریامم دیگه خسته شدن
همیشه انگار مث ی رباتی که زندگیمو از روی ی دستور نوشتن و همون فقط اجرا میکنه و نمیتونه کار دیگه ای بکنه خسته شدم نمیدونم واقعا باید چه غلطی بکنم