2777
2789

دوستان من توی سن ۱۴سالگی توی سن رشد ی رژیم بسیار سخت و بد گرفتم که توی ۵ماه شایدم کمتر از وزن۷۰به وزن ۴۰ رسیدم و کم کم هی از ۴۰ به ۳۹,۳۸میرسیدم مشکل تغذیه گرفتم مشکل اعصاب گرفتم رفلاکس معده گرفتم ریزش مو گرفتم دچار وسواس فکری شدید شدم و تا چند وقت قرص اعصاب و چند وقت دیگه قرص معده و... مصرف میکردم ولی خب کنارشون گذاشتم و تحمل کردم و هیچوقت دیگه نتونستم مث قبل ی آدم با روحیه بالا اعتماد به نفس بالا خوش اخلاق و خوشگذرون باشم همچی عوض شد بعد اون مشکلات و به بدبختی تونستم در بیام از اون تلنگری که به خودم زدم 

ولی هنوزم که هنوزه من کل عمرمو رژییمم و وسواس دارم و مشکل اعصاب میدونمم خوب نمیشه ولی بلاخره سعی میکنم باهاشون کنار بیام ولی. ی وقتایی واقعا اذیتم می‌کنه این غذا نخوردن و بعد چند وقت قشنگ غذا نخوردن پرخوری میکنم ولی بازم رعایت میکنم اصن مغزم نمیتونه اجازه بده که اونقدر بوخورم یا بدون عذاب وجدان از ی غذایی لذت ببرم 

اصن مشکل غذا نیست مشکل اعتماد به نفسمه مشکل حس زندونی بودن یا گرفتار شدن به چیزای الکی اینقدر هم این رفتار توی زندگیم ادامه دادم شده عادت برام حتی دورو بریامم دیگه خسته شدن 

همیشه انگار مث ی رباتی که زندگیمو از روی ی دستور نوشتن و همون فقط اجرا می‌کنه و نمیتونه کار دیگه ای بکنه خسته شدم نمی‌دونم واقعا باید چه غلطی بکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر روز یکم از روتین فاصله بگیرین هر روز کم کم اوکی میشهاولش سخته ولی میشه

اره درسته ولی من چندساله این ترفندارو انجام دادم حتی برا اینکه از این چیزا دل بکنم یا یکم آروم تر بشم قرص مصرف کردم یا باشگاه رفتم نمی‌دونم به هرچیزی شد خودمو مشغول کردم کم کم دور شدم ازش ولی باز بدتر اون وسواسه برگشت و بدتر شدم یعنی انگار زجرم میده

آره منم همینجورم افسرده ام هرروز همون برنامس هیچ تغییری ندارم

دیگه واقعا به جایی رسیدم که فقط خنثی شدم و انگار پذیرفتم که قرارع همیشه همینجور بمونه ولی هیچوقت تحمل اینکه همینجوری بمونه رو ندارم.

چرا به هر قیمتی حاضرین لاغر بشین بی ام آی جدول تناسب اندام توجه ندارین

من اصن نمیخام لاغر شم من اصن چاق نیستم اتفاقا ورزشکار هستم بحث بحث این نیست وسواس فکری دارم 

احساس میکنم اگه بیشتر از این حد مجازیکه توی مغزم برا خودم ساختم بوخورم چاق میشم و واقعا اینقد‌وسواسم شدید انگار واقعا همینجور میشه که فکر میکردم