2777
2789
تهران نیستم زاهدانم اینجا شش تومن الی هفت تومن احتمالا اونجا هم همین باشه

شما ترم چند هستید؟

بنظرتون همراهش میشه باز برای کنکور خوند؟

مثلا عرعر کنی بوم‌بوم کنه قلبم، مثلا مث خر بدوئی سمت منه احمق🗿✌🏿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما ترم چند هستید؟بنظرتون همراهش میشه باز برای کنکور خوند؟

من دانشجو مهندسی کامپیوترم ترم یک حدودا هشت تومن میدم اما اره میشه وقتی تایم کلاسات تموم میشه بری کتابخونه بخونی ایشالا موفق باشی

من دانشجو مهندسی کامپیوترم ترم یک حدودا هشت تومن میدم اما اره میشه وقتی تایم کلاسات تموم میشه بری کت ...

من الان تجربیم. ولی به مدت ب شدت علاقم ب رشته مهندسی کامپیوتر بود. بنظرتون ارزش داره سال دیگ براش بخونم؟ 

رشته فیزیوتراپی روزانه تهران هدفم بود

راستش کلا گیج شدم. نمیدونم چی میخوام. 

من الان تجربیم. ولی به مدت ب شدت علاقم ب رشته مهندسی کامپیوتر بود. بنظرتون ارزش داره سال دیگ براش بخ ...

من خودمم تا به الان گیجم و حتی نمیدونم هدفم تو این زندگی چیه ،اما تو این رشته آینده میبینم ببین واسه هر چی تلاش کنی صدتو بزاری توش موفقی به بقیم کار نداشته باش 

من خودمم تا به الان گیجم و حتی نمیدونم هدفم تو این زندگی چیه ،اما تو این رشته آینده میبینم ببین واسه ...

دقیقا🤌

ممنون ازتون