2777
2789
عنوان

ادا در میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 40 پست
خواهرمم از خودم بزرگ تره سالش چیزی هم بگم فک نکنم گوش بگیره

ببین تو همون به قول خودمون نامحسوس وارد شو ببین مشکل کجاس اگ بری رو در رو بگی میگه تو از کجا فهمیدی و گارد میگیری البته شاید 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم میتونم اعتماد کنم یا ن

بالاخره تنها کاریه که از دست من برمیاد اگ خواستی اوکیه باهاش حرف میزنم بهت میگم والا نه من تو رو میشناسم نه تو منو بازم هر طور خودت راحتی 

نامحسوس یعنی چی چیو بفهمم تو تاپیکاش دقیق همه چیو گفته

گفته چرا نامزدی رو به هم نمیزنه ؟
اگ دلیل اصلی رو گفته و تو میدونی بهتره پس بری به خودش بگی و بهش نشون بدی و بگی مثلا همه جوره پشتشی و جلو خانوادت تنهاش نمیزاری و ... 

گفته چرا نامزدی رو به هم نمیزنه ؟ اگ دلیل اصلی رو گفته و تو میدونی بهتره پس بری به خودش بگی و بهش نش ...

خوانوادم اصلا منو قبول ندارن یبارم کلی فهمیدم قبل نامزدی اومد خونه خواهرم از دانشگاه گفت این پسر با دوستم بوده دوباره بهش پیام داده و فلان بعد مادرم از خواهرم گفت میخای باهاش نامزدی کنی گفت اره بعد نامزدیش دوباره شروع شد تا تاپیکاش دیدم

خوانوادم اصلا منو قبول ندارن یبارم کلی فهمیدم قبل نامزدی اومد خونه خواهرم از دانشگاه گفت این پسر با ...

بعد مامانت نگفت چرا هنوز با این وضعیت میخوای باهاش نامزد کنی ؟