2777
2789
عنوان

چقد آدما نامردن

96 بازدید | 2 پست

با یه نفر صحبت می‌کردم که دائم داشت بقیه روقضاوت می‌کرد و پشت دخترایی که میشناخت صفحه میزاشت .داشتیم برای دوستش کسی معرفی میکردیم که بره خاستگاری.میگفت این خرابه اون فلانه.بعد این آقای دوستشون یه آدمیه که واقعا از نظر خانواده و ظاهر و حتی نظافت شخصی پایینه.هر کی معرفی میکردیم میگفت دوست من حیفه.بعد خود این آقا با خانمی در ارتباطه که یه مدت دوست پسر سابقش بخاطر عکس و فیلمایی که ازش داشت اخادی می‌کرد ازش اما چون دختره پولداره این هر کاری که میکنه توجیح می‌کرد. یعنی آدم یه کاری اشتباهی بکنه چون پولداره میشه هرکسی گذشته ای داره.اما اگه بی پول باشه میشه خراب؟چقد مردم دیوسن

یادخودم افتادم دبیرستان بودم صورتمواصلاح کردم زنعموی بی همه چیزم بهم گفت هییییی اصلاح نکن زشته .اونوقت دخترعموم که پولدااااره وشهربزرگ زندگی میکنن اصلاح کرده بود نازشومیکشیدپشت سرش میگفت اخی ابلوهاشو تمیز کلده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره