2777
2789
عنوان

حق اشتغال به کار

69 بازدید | 14 پست

دوستان من دانشگاه تهران درس خوندم دارم تموم میکنم 

و بهم پیشنهاد کار شده با حقوق خوب 

البته شهرستان هستم ولی می‌خوام به خاطر کارم بمونم 

با همسرمم از اول شرط گذاشته بودم قرار بود 

تهران زندگی کنیم اونم قبول کرده بود حالا 

نزدیک عروسی زده زیر همه چی 

هر دو هفته یکبار ازش کتک بدی می‌خوردم 

ولی میبخشیدم الان دیگه واقعا نمیتونم 

چون گفت تهران نمیام بعد عروسی هم بچه دار شیم 

سر کار نرو بمون خونه خرجت رو میدم ولی اخیرا 

با دعوا بهم خرجی میده و اصلا واسش مهم نیست 

که من شهر غریب بی پول موندم 

به نظرتون من حق اشتغال ندارم میتونم کار کنم 

و مزاحمم نشه ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ای بابا تجدید نظر من قبل از اینمه بری زیر یه سقفچقدر دستمزد قراره بگیری

در حد قابل قبول 

به نظرتون میتونم کار کنم بدون اجازه شوهرم ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صلاحت رو خودت بهتر میدونی ولی با دست بزنی ک داره زندگی برات زندگی نمیشه

میتونم بدون اشتغال به کار 

کار کنم؟

توی عقدنامه شغل شما رو چی نوشته

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

توی عقدنامه شغل شما رو چی نوشته

نمیدونم عقد نامه رو مادرش برد خونش 

دقیق نمیدونم باید از ی وکیل بپرسیولی شنیدم ک اگه شغلت در حد و شان جایگاه خانواده همسرت🙄🙄 باشه یا ب ...

آهان من مهندسم نمیتونه مانع بشه ؟

نمیدونم عقد نامه رو مادرش برد خونش

یعنی شما نمیدونی توی عقدنامه ات چی نوشته؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یعنی شما نمیدونی توی عقدنامه ات چی نوشته؟

همون روز عقد برداشت برد خونشون 

واقعا نمی‌دونم اون روز هم استرس داشتم 

حقی رو ننوشتم یعنی فکر نمی‌کردم به اینجا برسه 

ظاهرا نهولی مطمئن باش اعصاب خوردی زیاد داریمن ی همکار دارم شوهرش مثل شوهر شماست آبرو نذاشت برای دختر ...

شناسنامه رو هم برده خونه مادرش