2777
2789
عنوان

دارم نماز لیله الرغائب میخونم بیاید اسم بگید دعاتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 35 پست

تو رو قرآن دعا کنید انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و خیلی زود بریم سرکار و هر چه سریع‌تر رسمی شیم 🤲 😔 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

تو رو خدا دعاکن انشالله پدرم زن دوم و سوم و.. نگیره  و دوست دختر دختر و زن و صیغه ای نداشته باشه و انشالله پدرم دیگ ازارمون نده و کتکمون نزنه و برامون سحر و جادو نگیره و بداخلاقی و ترش رویی نکنه برامون و تهمت نزنه بهمون و توهین نکنه بهمون انشالله💔😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جون امام زمان دعا کن تو رو قرآن انشالله من و عزیزانم مخصوصا من و مامانم و خواهرم و داداشام مثل مردم عادی آزادی داشته باشیم بریم بازار و مغازه و سفر و پارک و سینما و زیارتگاه ها بتونیم با مادر بزرگ و خاله هام رفت و آمد کنیم و بتونیم راحت بریم سرکار و ادامه تحصیل بدیم و با همسایه ها سلام و علیک بتونیم داشته باشیم و انشالله هر جا دلمون میخواد بگردیم و کسی محدودمون نکنه اصلا ، تو رو به امام حسین دعا من حاجاتمو گلم😭😔💔 تو رو خدا حتما همین روزا به همه ی حاجتام برسم و دلم خیلی شاد شه خیلی 😭

تو رو خدا و قرآن دعا کن به خواهرم جهیزیه و لباساشو کامل بدن به خواهرم خیلی زود و اصلا تو لباسای و وسیله های خواهرم کسی نگرده 😭

تو رو خدا و جون چهارده معصوم قسمت میدم به خدا بگو انشالله اونایی که در حق من و عزیزانم هر ظلمی و بدی و ستم و هر تهمتی زدن و هر توهینی کردن و هر حرفی پشت سرمون زدن و هر کی خودشو گرفت برا من و عزیزانم و من و عزیزانم رو دست میگیرن و گرفتن ، بدتر از کاری که باهامون کردن دقیق خدا همین روزا خیلی زود سرشون می یاره انشالله بفهمن دنیا دار مکافاته و خدا ناظر به اعمال ادما😢😭🙏

تو رو خدا دعا کن انشالله خدا عمر خیلی زیاد به عزیزانم بده و خدا به عزیزانم خوش شانسی و خوش اقبالی و دل خوش و سلامتی جسمی و روحی و پولدار شدن و آزاد شدن از آدمای ظالم و جادوگر و بد جنس و بد ذات و خدا نترس بده انشالله🤲😔