2777
2789
عنوان

کنکوریابیاین روزی چهارده ساعت بخونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 112 پست
من خودممثلا ساعتای ۱ شب یبار کوک میکنمبیدار میشم خوشحال میشمو بعد ساعت ۳ و ۴ بیدار میشماینجوری خیلی ...

اهان مرسی عزیزم 

منم امتحان میکنم 

تجربی هستی ؟

من 12 تجربیم 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوازدهمو کامل خوندی؟ ریاضی فیزیک اینا؟

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

زیست و شیمی رو کامل خوندم و تست زدمو فیزیک فصل ۴ مونداریاضی ی مبحث مونده

خوبه افرین

از کی شروع کردی

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

درسته ممنونمنتجیتون بخاطر همین بد شد؟یا نتیجه دلخواهتون رو گرفتین؟

توی ارشد ی آشغال به پستم خورد 

طوری شد که دو سال درسم ول کردم با بدبختی رفتم تمومش کردم

کتاب می‌دیدم میخواستم زار بزنم این برای منی که حقوق خوندم یعنی مرگ چون قوانین فرارهستن و زود از ذهن میرن

کجا میری میای خانوادت کین چین برای خودت نگه دار

هرچی بیشتر بدونن بهت ضربه میزنن

جوون ترین دانشجوی ارشد بودم سه ساله درسم تموم شد تو کارشناسی

بعدش همون سال آزمون دادم و ارشد قبول شده بودم 

تو اوج غرور و توانایی بودم که قشنگ له شدم 

کاش در دهنم میبستم لال میشدم ساعت درس خوندنم و هر غلطم به خودم مربوط بود

این گفتم بدونی به هرکسی نباید اعتماد کنی عادی ترین حرفات سلاحه دست آدمای مریض

۴ تا ۶:میخوام جزوه مثلثات و حد و مشتق رو تموم کنم(برای معلمم)

۶ و ربع تا ۸ و ربع:آزمون دوپینگ تابع

۸ و نیم تا ۱۰ و نیم:آزمون دوپینگ حد

۱۰ و ۴۵ تا ۱۲ و ۴۵:ازمون دوپینگ مثلثات

تایم ناهار 

‌‌‌

از دهم😂خیلی سختی کشیدم تو این مسیرشب آرزوهاستمیشه واسم دعا کنین؟

عزیزممم😍😂خو از دهم ک باید همه رو خونده باشی

انشالا ب مراد دلت برسی

یاد پارسال خودم افتادم این وقتا

توی ارشد ی آشغال به پستم خورد طوری شد که دو سال درسم ول کردم با بدبختی رفتم تمومش کردمکتاب می‌دیدم م ...

اوه

چقد ترسیدممم

میدونی آخه شبا که خوابم میاد یا صبح اگر بدونم برای حفظ غرورمم که شده پا میشم و ادامه میدم

ولی الان اگر بخوام به روز بعد موکول میکنم

‌‌‌

نه من فکر کردم شما جدا میگیری😂

نه بابا

چجوری آخه وقتی کلا ۲۴ ساعت داریم ۱۷ ساعت دارم میخونم واسه نوبتم بخونم

البته این اولین باریه که متوجه شدم کلا شده ۱۷ ساعت

فکر میکردم حدود ۱۳ ۱۴ میشه 

‌‌‌