2777
2789
می‌دونی چرا چون چسبیدی به خاطرات گوهتون پاشو برو یه دوش بگیر به خودت نگاه کن شبیه قرص ماهی حیف چشات ...

بخدا همه رو انجام دادم

یه روز اهنگ گذاشتم کلی رقصیدم 

ولی بعدش یهو بغضم ترکید 

یه شب با دوستم قرار گذاشتیم بریم کافه 

کلی باهم حرف زدیم خندیدیم

ولی تا تنها شدم اشکام بند نمیومد

صب با غم این عشق هدر رفته پا میشم

بخدا نمیشممن آدم خیلی جدی و منطقیمعمرا یه پسر دیگه رو انقد بخوام

عزیزم خواستم بگم که من بعد سه سال رابطه طرف رفت زن گرفت سر یه ماه همه چی عادی شد برام توهم همینطور الان فکر میکنی دنیا به اخر رسیده ولی نرسیده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی بود نزدیک۱۰سال عاشق یکی بود براش میمیرد.  ایقد ک دوسش داشت بعد بنا ب دلایلی کات کردن ولی هنوز عاشقش بود چشمش هیچ پسری رو نمیدید بعد چند سال بلاخره شمارش پیدا کرد مال ی شهر دیگه بود. وقتی پیدا کرد نزدیک عروسیش بود.  ی حرف ها میزد.  ک شاخ در میاوردی   چنان از چشم دختره افتاد. اون عشق تبدیل شد نفرت

به همین کاراش فکر کن ازش بدت بیاد لیاقتت نداشته. تنفر بهترین چیز برای از یاد بردنه

مشکل اینجاست نمیتونم ازش متنفر باشم

این ک خوبه 

منو وسیله کرد تلاش می‌کرد بهم نزدیک بشت برای تحریک حسادت عشقش 

اینو کجای دلم بذارم

بعد من ساده فک میکردم منو دوس داره 

نگو همش نقشه بوده

عزیزم خواستم بگم که من بعد سه سال رابطه طرف رفت زن گرفت سر یه ماه همه چی عادی شد برام توهم همینطور ا ...

تو میگی سه سال رابطه 

من اصن باهاش حرف نزدم

حتی نگاهش نمیکردم

ازین دلم میسوزه

چقد که تو تصوراتم موهاشو ناز کردم قربون صدقش رفتم

ولی فقط تو تصور 

دلیل از این بیشتر برای نفرت میخوای

دلم بیشتر برا خودم میسوزه

زندگی گوهی داشتم

از فکر اون از حضور اون پناه ساختم واسه خودم

اینجوری شد

برای سادگی و مظلومیت و بی کسی خودم اشک میریزم 

تو میگی سه سال رابطه من اصن باهاش حرف نزدمحتی نگاهش نمیکردمازین دلم میسوزهچقد که تو تصوراتم موهاشو ن ...

اینا میگذره. به اونای فکر کن ک واقعی موهاش ناز کرده بودن کلی آینده تصور کرده بودن چقد چقد ۱۰سال کم نیست  دل یکی نابود کنی قلبش بشکنی  

تو میگی سه سال رابطه من اصن باهاش حرف نزدمحتی نگاهش نمیکردمازین دلم میسوزهچقد که تو تصوراتم موهاشو ن ...

گاهی وقتا متوجه میشی اون ادم فقط از دور قشنگ بوده چون نتونستی تجربه کنیی حسرتشو داری درحالی که شاید اگه بهش نزدیک میشدی اینجور براش حالت بد نمیشد ادما همیشه عاشق چیزای دس نیافتنی میشن

گاهی وقتا متوجه میشی اون ادم فقط از دور قشنگ بوده چون نتونستی تجربه کنیی حسرتشو داری درحالی که شاید ...

نه

باهوش و لطیف بود 

چشمای درشت گرمی داشت

سرش تو کلاس دعوا شد بین دوتا تختر

باهاش حرف نزدی؟کجا آشنا شدی ؟

نه همکلاسی دانشگام بود ترم بالایی فقط یه ترم باهاش بودم اینقدر مغرور بود اینقدررررر غرور بود حد نداشت با هیچ احدی همکلام نمیشد همیشه هم تنها هیچ دوست و رفیقی نداره نه دخترا رو نگاه میکنه نه پسرا رو خیلی هم از خودراضیه اصلا همین ویژگیش منو دیوونه خودش گرفت حیف حس یک طرفه ای که بهش داشتم خودمو به اب و اتیش زدم به چشمش بیام ولی خوب نشد