من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حدود دو هفتس منم کات کردم اصلا حالت دیونگی دارم نه خواب دارم نه غذا دائما خاطرات مرور میشه ولی چاره ایی جز صبر نداریم زمان بگذره فکر کنم یکم بهتر بشیم🥲
یکی بود نزدیک۱۰سال عاشق یکی بود براش میمیرد. ایقد ک دوسش داشت بعد بنا ب دلایلی کات کردن ولی هنوز عاشقش بود چشمش هیچ پسری رو نمیدید بعد چند سال بلاخره شمارش پیدا کرد مال ی شهر دیگه بود. وقتی پیدا کرد نزدیک عروسیش بود. ی حرف ها میزد. ک شاخ در میاوردی چنان از چشم دختره افتاد. اون عشق تبدیل شد نفرت
تو میگی سه سال رابطه من اصن باهاش حرف نزدمحتی نگاهش نمیکردمازین دلم میسوزهچقد که تو تصوراتم موهاشو ن ...
گاهی وقتا متوجه میشی اون ادم فقط از دور قشنگ بوده چون نتونستی تجربه کنیی حسرتشو داری درحالی که شاید اگه بهش نزدیک میشدی اینجور براش حالت بد نمیشد ادما همیشه عاشق چیزای دس نیافتنی میشن
نه همکلاسی دانشگام بود ترم بالایی فقط یه ترم باهاش بودم اینقدر مغرور بود اینقدررررر غرور بود حد نداشت با هیچ احدی همکلام نمیشد همیشه هم تنها هیچ دوست و رفیقی نداره نه دخترا رو نگاه میکنه نه پسرا رو خیلی هم از خودراضیه اصلا همین ویژگیش منو دیوونه خودش گرفت حیف حس یک طرفه ای که بهش داشتم خودمو به اب و اتیش زدم به چشمش بیام ولی خوب نشد