2777
2789
عنوان

تربیت جنسی بچه دوساله

88 بازدید | 13 پست

اینجا هیچکس درمورد تربیت جنسی بچه ها نشنیده  که تایپکمو گزارش میزنید؟؟؟؟؟

شاید ی بنده خدایی جواب سوالمو بدونه بتونه منو از این برزخ دربیاره کمکم کنه 

مگه بی کارم بیام در مورد طفلم چرند بنویسم  

دوباره میپرسم پسرم دو ساله و نیمشه تحریک میشه و خودشو میمالونه رو عروسک رو قسمت لخت بدن کسی تجربشو داره نظر بده التش دراز میشه 

احتمالا چیزی دیده، بچه برادر منم وقتی کوچیک بود با عروسک دقیقا پوزیشن زن و شوهر می‌گرفت.

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

الهه آقایی یا معصومه اسماعیل پور یا آکادمی تربیت سرچ کن تو اینستاگرام ازشون مشورت بگیر

***میدونید بحث کردن با غریبه ها در اینترنت باعث آسیب به سلامت روانتون میشه؟ باریکلا پس بحث نکن با کسی🥰اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالا چیزی دیده، بچه برادر منم وقتی کوچیک بود با عروسک دقیقا پوزیشن زن و شوهر می‌گرفت.

میشه بگید الان چند سالشه؟؟ خوب شد؟

مطمعنم از ما چیزی ندیده ولی پدرشوهرم به خاطر اگزما و خارشی که داشت جای خصوصیشو میخاروند احتمال داره تحریک شده باشه براش بمونه این اخلاق

من داشتم مینوشتم تاپیکت ترکید

طبق رویکرد های رشدی طبیعیه عزیزم

باید مرحله آلتی رو بگذرونه وگرنه بزرگسالیش براش عقده میشه(عقده اصلاح روانشناسیشه)

تا یه حدی طبیعیه اگه میبینی بیش از حد درگیرشه یه جاهایی حتما حواسشو پرت کن ولی دعواش نکن 

و اینکه بیشتر به شما تمایل نشون بده این هم متناسب با سنشه نگران نشی 

و اینکه کم کم باهاش راجع به حریم خصوصیش و این مسائل حرف بزن 

خب عزیزم چرا از یه روانشناس....مشاور کودک...پزشکسوال نمیکنی؟؟

همسرم متاسفانه همکاری نمیکنه میگه توهمه میخوام فیلم بگیرم برم روانشناس گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه

میشه بگید الان چند سالشه؟؟ خوب شد؟مطمعنم از ما چیزی ندیده ولی پدرشوهرم به خاطر اگزما و خارشی که داشت ...

الان ماشاالله مردی شده و خیلی بچه مثبته. ولی متاسفانه برادرم و زنش اصلا رعایت نمیکردن و حتی من نوجوان بودم خونشون می‌خوابیدم نصف شب با صدای رابطه شون پس گوشم بیدار میشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم متاسفانه همکاری نمیکنه میگه توهمه میخوام فیلم بگیرم برم روانشناس گفتم شاید کسی تجربه داشته باش ...

اصلا نیاز به فیلم هم گرفتن هم نیست 

همین که باهاشون صحبت کنید خودشون متوجه میشن و راهنمایی میکنن

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
من داشتم مینوشتم تاپیکت ترکیدطبق رویکرد های رشدی طبیعیه عزیزمباید مرحله آلتی رو بگذرونه وگرنه بزرگسا ...

ممنون که دوباره وقت گزاشتی 

ممکنه تا چند وقت براش بمونه من دوتا پسر دارم که اون بزرگتره تو این باغا نیست میترسم روش تاثیر بزاره 

براش توضیح میدم ولی از این بچه هایی نیست که اهمیت بده بر عکس پسر بزرگم 

الان ماشاالله مردی شده و خیلی بچه مثبته. ولی متاسفانه برادرم و زنش اصلا رعایت نمیکردن و حتی من نوجوا ...

حتی وقتی نوزاد بودن موقع رابطه ببخشید تو اتاق جدا میرفتیم 

حتی وقتی نوزاد بودن موقع رابطه ببخشید تو اتاق جدا میرفتیم

وقتی اون کارو میکنه حواسش رو پرت کن کم کم از سرش می‌ره نگران نباش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون که دوباره وقت گزاشتی ممکنه تا چند وقت براش بمونه من دوتا پسر دارم که اون بزرگتره تو این باغا ن ...

این مرحله التی اکثرا برای سن ۴ تا ۷ ساله

اینکه پسر شما زودتر وارد این مرحله شدن رو با مشاور بیان کن 

شاید چیزی دیده فیلمی یا خودتونو و...

بالاخره فرق داره نمیشه گف چون داداشش اینجوری نیس این مورد عجیبیه

اکثرا پسرای دوم شیطون ترن😂

رو پسر بزرگت تاثیر بزاره؟ نه فکر نکنم اون متوجه میشه که کار زشتیه حالا نمدونم چن سالشه ولی وقتی بزرگتره یعنی میفهمه

کلا پسر بچه ها خیلی دوس دارن خودشونو بما.لن

بررسی کن اگه قرمزی چیزی نزدیک التشه شاید قارچی عفونتی حساسیتی چیزی داره بچه