2777
2789
عنوان

زنگ زدم ب مادرم ازش گله کردم

137 بازدید | 13 پست

گفتم همش پسراتو حمایت میکنی 

من تو غربتم سه ساله خونه مادر شوهرم دارم زجر میکشم 

حتی پول پیش هم کمک نمی‌کنین 

زمین دارن هرساله ب برادرام میدن شریکی 

ولی فقط جهیزیمو دادن 

مجردی هم با پول و پس انداز خودم درس خوندم برام ی گوشی نخریدن 

همه اینارو گفتم با بغض بعدش قطع کردم

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب کردی حالا این پسرا ک سنگشون به سینه میزنه. موقع مریضیش. آیا ازش نگهداری میکنن دنبالش دکتر اینا م ...

موقع تقسیم گندم و برنج فقطب جون هم میفتن

حق داری بعضی ها یه جور با دختر رفتار میکنن که انگار دخترشون یه گوشت اضافه بوده و گربه اومده برده!!! ...

درسته 

گفتم وقتی آرزوی گوشی داشتم از اونور هم ملیون ملیون پول میومد ب حسابتون برام نخریدین حسرت ب دل موندم 

الان چ توقعی دارم ک پول پیشم رو بدن 

خب بنده خدا ها شاید واقعا ندارن شوهرت چیکاره هست با مادر شوهرت تو یه خونه این اونا نمیتونن کمکتون کن ...

پیمانکار  

سه ساله میگم می‌خوام مستقل شم تو این سه سال انقد پول رفت و اومد ازشون 

نه اینا دوس دارن و دلشون باشیم ولی من اذیتم خیلی عذاب میکشم نه بچه دارم نه شوهرم پیشمه 

همش با مادرش سرو کله میزنم

یکی میشناسم برعکس بقیه پدر مادر ها خیلی دخترش دوست داره میگه همه چی میدم دخترم. پسرم بره خودش کار کن ...

بعضی خونواده ها مثل خانواده مثل کشته مرده پسر نیستن

پیمانکار سه ساله میگم می‌خوام مستقل شم تو این سه سال انقد پول رفت و اومد ازشون نه اینا دوس دارن و د ...

اخه عزیز من  مادر پدر تو  ک نباید پول پیش بدن   وظیفه شوهرته ک خونه جور کنه براتون  

درکت میکنم چی میکشی چون منم 5 ساله پیش خانواده شوهرمم تویه ساختمونیم ولی بازم پیششون عذاب میکشم 

اخه عزیز من مادر پدر تو ک نباید پول پیش بدن وظیفه شوهرته ک خونه جور کنه براتون درکت میکنم چی می ...

درسته کلا نباید انتظار داشته باشم 

اشتباه از منه