2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواندن دوازده رکعت نماز بین نماز مغرب و عشا که هر دو رکعت با یک تشهد و یک سلام ختم می شود. در هر رکعت از نماز لیلة الرغائب یک مرتبه سوره حمد و سه مرتبه سوره قدر و دوازده مرتبه سوره توحید را می خواند.

2. پس از اتمام رکعت، هفتاد مرتبه خداوند با این جمله ذکر می شود که “اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ النَّبِیِّ الْأُمِّیِّ وَ عَلَى آلِهِ وَ آلِ مُحَمَّدٍ” خدایا بر محمد پیامبر درس نخوانده و خاندانش سلام و دور فرست.

3. سپس سجده می کند و هفتاد مرتبه می گوید “سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَ الرُّوحِ” پاک و منزه است پروردگار ملائکه و روح.

4. سپس سرش را بلند می کند و هفتاد مرتبه می گوید “رَبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَ تَجَاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ إِنَّکَ أَنْتَ الْعَلِیُّ الْأَعْظَمُ” خداوندا، مرا ببخش و بیامرز، بر من مهر بورز، و از آنچه از من می دانی درگذر، توی خدای برتر و بزرگتری.

5. سپس دوباره سجده می کند و هفتاد مرتبه می فرماید: “سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَ الرُّوحِ” پاک و منزه است پروردگار ملائکه و روح.

6. سپس حاجت خود را از خدا می خواهد.

شش تا نماز دورکعتی که درهر رکعت یک حمد سه تا سوره قدر و ۱۲تا سوره توحید وبعد ازاتمام نماز ها ذکر های مخصوص ومیگی البته این نماز مجربه بین نماز مغرب و عشا خونده بشه

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

فرقی نداره کدوم سوره اول خونده بشه؟

نه ترتیب ورعایت کن

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

بعد هر ۲رکعت باید ذکرهای مخصوص خوند؟؟؟ بعدش بریم سراغ نماز بعدی؟

نه همه رو بخون بعد برو سراغ ذکرا