2777
2789
عنوان

اعتماد به نفسم کامل نابود شد

112 بازدید | 7 پست

نمیدونم چرا 

قدم بلنده و هیکل توپر و تپلی دارم البته نه از اینا که فقط شکمن نه کلا توپرم

چهرمم قشنگه نگید عکس چون نمیشه

ولی جدیدا دوست دارم ۴۰ کیلو باشم حس میکنم اندامم افتضاحه چهرم بده اخلاقم بده کلا درمورد خودم هیچ چیز مثبتی نمیبینم کمککک

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین خودت اول باید حس خوبی از خودت داشته باشی ! ما هر چی بگیم تو قبول نداری اگر وزنت اذیتت میکنه کم کم شروع کن به کم کردن وزن اما روی خودت کار کن که تو هر جوری باشی زیبایی و در رابطه با اخلاق هم همه اخلاق بد دارن یکم اخلاق و کارهای خوب از نظر خودت توی کارهای روزانه ات بزار 🫂

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

مگه الان چن کیلویی

وزنم اصلا مشخص نیس از اندامم خب قبلا دوست داشتم الان نه دقیقا مثل زنای کورد ام 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

ببین خودت اول باید حس خوبی از خودت داشته باشی ! ما هر چی بگیم تو قبول نداری اگر وزنت اذیتت میکنه کم ...

مرسی عزیزمم 

من کلا از خودم بدم اومده نمیدونم چرا

میخوای پریود بشی؟؟

هستم 

مرسی عزیزمم من کلا از خودم بدم اومده نمیدونم چرا

یک دوره زمان اگر باشه طبیعیه ، اما کم کم برطرفش کن 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱