2777
2789
عنوان

خانومای باردار آیا هزینه ی سونوگرافی هاتون آزاده

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 21 پست
با تامین اجتماعی بله آزاده حتی اگه دکتر بنویسه هزینه غربالگری با بیمه حساب نمیشه مگر اینکه تکمیلی دا ...

ده درصد میخوره با تامین 

من دادم ده درصد کم شد 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

Nt رو یک میلیون و هشتاد آنومالی ۱۲۵۰ آزمایشی که بعد ntمیدن به خواست خودم سلفری دادم ۶ تومن شد سلفری ...

ممنون عزیزم

خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ده درصد میخوره با تامین من دادم ده درصد کم شد

سونو ان تی و آزمایشش از بیمه کم کردن؟غربالگری ها رو ندیدم یه قرون از بیمه تامیین کم کنن تو برگه من زدن همشو از تکمیلی حساب کردن 

سونو ان تی و آزمایشش از بیمه کم کردن؟غربالگری ها رو ندیدم یه قرون از بیمه تامیین کم کنن تو برگه من ز ...

آره جفتش رو ده درصد کم کردن تو خصوصی 

Nt یک و دویست بود ده درصد بیمه خورد شد یک و هشتاد 

آزمایش nt رو خودم ندادم به جاش سلفری دادم که کلا آزاد هست بعضی تکمیلی ها یه مقدار بر میگردنن 

آنومالی هم  یک وچهارصد بود  شد  یک و دویست و پنجاه 

تو بیمارستان یه سونوی عادی  دادم که صد و خرده ای شد کلا 

سونو قلب هم پونصد و خرده ای بود شد چهار صد و خرده ای 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

آره جفتش رو ده درصد کم کردن تو خصوصی Nt یک و دویست بود ده درصد بیمه خورد شد یک و هشتاد آزمایش nt رو ...

چقدر گرون حساب کردن🤕

من آزمایشگاه خصوصی و سونوگرافی خصوصی رفتم همین دو سه هفته پیش، هر کدوم آزاد  نزدیک ۸۰۰تومن بود  ازمایش غربالگری و سونوی غربالگری ،با بیمه تامیین هم حساب نکردن 🫤فقط تکمیلی بود

چقدر گرون حساب کردن🤕من آزمایشگاه خصوصی و سونوگرافی خصوصی رفتم همین دو سه هفته پیش، هر کدوم آزاد نز ...

من دوجا پرسیدم همین قیمت بود 

شاید تو شهر ما اینجوری باشه 

تازه من شهریور بود فکر کنم 

الان شاید گرونتر هم باشه 

1
5
10
15
20
25
30