2777
2789

سلام 

دخترم هفت روزشه شب تا صبح بیداره و همش سینه تو دهنشه جوری که هردوتاش زخم شده 

باید همش سینه تو دهنش باشه خواب بره بعدش ک ول میکنه خودش تا میزارمش زمین میزنه زیرگریه و دنبال سینه هست.چون تو خواب و بیداریه یواش مک میزنه حس میکنم نمیخوره شیر 

میگن باید موقع خوردن قورت قورت کنه که نمیکنه 

سینمم با دست فشار میدم شیر میاد ازش 

الانم پستونک دادم بهش شیرخشکم روزی یه بار یا نهایتا ۲بار میدم ۳۰سیسی 

نمیدونم گشنس جایش درده نمیدونم 

چون همش شب تا صب سینم تو دهنشه دیگه ضعف میکنم حالم بد میشه میفتم نمیتونم بهش برسم 

نهایتش تا ۱۰روز دیگه کسی پیشم باشه بعدش تنها باشم تو خونه میترسم ضعف کنم نتونم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شیرت کمه عزیزم،

من اوایل مامانم یه فلاسک زیره و رازیانه برام درست میکرد تا شب مجبورم میکرد بخورمش.

همزمان قرص و قطره شیر افزا میخوردم در عرض چند روز انقد شیرم زیاد شد که سرریز میکرد.

بچمم خیلی تپلی شد

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.

عزیزم طبیعی  واسه سینه آت پماد هیدروکرتیزون بزن   شب ها سعی کن نون وماست بیسکوییت چیزی بالاسرت باشه بخور ضعف نکنی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه هفت روزه باید یکسره خواب باشه که 🥴کولیک نداره؟ آروغش رو میگیری؟ دلدرد نیست؟

اروغشو‌میگیرم بعضی وقتا هم تا میام اروغ بگیرم میزارمش رو دست یا شونم دهنشو کج میکنه دنبال سینه میگرده 

دیگه کولیک و دلدردو اینارو نمیدونم 

شب تا صب خواب نداره صبم تا ظهر میخوابه بعد بیدار میشه شیر میخوره تا فردا صب 

شیر خشک بده ببین سیر میشه. شاید واقعا گشنه اس  تازه زایمان کردی باید سینش پر شیر باشه سنگین خودش بریز اون موقعه بچه موقع خوردن قورت قورت صدا میده تازه میپره گلوش.  مطمن باش سیر نمیشه.  شیر خشک بده بیین اگه باز خورد گریه کرد یکم دیگه درست کن ببین چیکار میکنه اگه نخورد گریه کرد همون پستونک بده شاید عادت کرده..  ولی حس میکنم سیر نمیشه

اروغشو‌میگیرم بعضی وقتا هم تا میام اروغ بگیرم میزارمش رو دست یا شونم دهنشو کج میکنه دنبال سینه میگرد ...

ای خدا عزیزوم این گشنشه سیر نمیشه. ببین چند سی سی میخوره براش درست کن بذار بخوره سیر سیر خودش شیشه ول کنه. بعد بیین چقد میخوابه چیکار میکنه

امتحان کن هربار هز هر دو سینه یه ربع بده بعد شیرخش‌ک دو پیمونه درست کن ببین میخورههربار بعد از شیر خ ...

شیرافزا و قرص میخورم نمیدونم باز چرا اینجور میکنه 

از هردوتا سینمم میدم 

اروغشو‌میگیرم بعضی وقتا هم تا میام اروغ بگیرم میزارمش رو دست یا شونم دهنشو کج میکنه دنبال سینه میگرد ...

دیگه تا چهل روز درد سر داری انشاءالله بعدش درست میشه روز نزار بخوابه که خوابش برگرده 

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷

بچه چهله ای همین شب بیدار روزها خواب نگران نباش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم