2777
2789
عنوان

😐خانماا حقموو از نامزدم پس گرفتمم

166 بازدید | 13 پست

عاقاا

من یه سوتفاهمی پیش اومده بود 

مجبور شدم برای رفع سوتفاهم 

اجازه بدم بیاد توی اکانت هام

خلاصهه الان دوسه ماهی گذشته 

منم خیلی رک گفتم بیابیرون اولش خیلی مقاومت کرد گفت تا زمان عقدمون من میمونم بعد درمیام

بعدش گفت یکم میمونم بعد درمیام

خلاصه  میپیچوند

بهش تاکیدد کردم تا اخر هفته میای بیرون

امشبم اینقدر قفلی زدم تا اومد بیرون 

میگفت من نمیام و فلان

وایی چقدر زور داره برامم😐بعد گفت تو خودت ب من رمز دادی منم نگفتم کی میام بیرون

منم گفتم اوکیی رمز دادم الان حرفممو پس میگیرم منم نگفتم تا کی میتونی بمونی 

خلاصه الان ناراحتم شده عاقا 

منت هم میزاره سرمممم 

ولی من خیلی راضیم چ معنی میده ادم بره توی اکانت بقیههه والااا دیگ سوتفاهم هم ک برطرف شده

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رو انتخابت تجدید نظر کن

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

ازکجامیشه فهمیدکسی تواکانت آدمه؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
باهمچین ادم روانی موندی ک‌چی؟

دوستش دارمممممم واایی خیلی حرص خوردم تا اومد بیرون😑

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

چرا برای  این پیروزی پوچ خوشحالی

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

چرا از اول اجازه دادی بیاد تو اکانتت

یه سوتفاهم پیش اومده بود

برای اینک ی چیزی و اثبات کنم خودم رمز دادم بهش

الانم دیگ دلیلی نبود بمونه

طرف شکاکه ازما گفتن بود

گیرنمیده ولی خب نمیدونم واقعا مثلا ریکوئست پسرداشتم حذف میکرددد حالا من پیجم پی وی بود قصدم نداشتم باز کنم 

من خودمم بهش گیرمیدم ولی اصلا قبول نمیکنم برم تو اکانتش

از عاقااا نوشتنت مشخصه هر دو هنوز بزرگ نشدید

بله شما درست میگید با دستگاه بزرگ سنجتون به خاطر یه عاقا نوشتن فکرمیکنید بچه مهدیم 

چرا برای این پیروزی پوچ خوشحالی

چون الان راحتم و خوشحالم 

بله شما درست میگید با دستگاه بزرگ سنجتون به خاطر یه عاقا نوشتن فکرمیکنید بچه مهدیم

کل داستانت همینو میگه وقتی یک آقا که هنوز مشخص نیست نقشش چیه تو زندگیت به تمامی حریم خصوصیت راه میدی وقتی تایپ کردنت لاتی هست مشخصه چه خبره عزیزم